Κληρονομιά των Βίκινγκ, Σταθερότητα και Ανάπτυξη

Η Viking Cruises προσφέρει κρουαζιέρες σε θάλασσα και ποτάμια μέσω των δύο σειρών προϊόντων της. Είναι μία παγκοσμίου εμβέλειας επιχείρηση με έδρα της Η.Π.Α. και κεντρικά στην Βασιλεία της Ελβετίας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1997 από μία κοινοπραξία Σουηδών και Ολλανδών ηγούμενη από τον Torstein Hagen. Αρχικά η εταιρία αγόρασε τέσσερα Ρωσικά πλοία και διέθετε στους Ευρωπαίους κρουαζιέρες στα Ρώσικα ποτάμια. Τον επόμενο χρόνο η εταιρία αγόρασε επιπλέον πλοίο και συνέχισε να προμηθεύει την Ευρωπαϊκή αγορά. Το 2000, η εταιρία επεκτάθηκε στην Αμερικανική αγορά, εγκαθιδρύοντας την έδρα της στις Η.Π.Α. με την ονομασία Viking River Cruises στο Los Angeles της Καλιφόρνια. Έπειτα από ταχύτητα επέκταση, από την αγορά της KD River cruise lines και πρωτοποριακές κατασκευές της, το τμήμα κρουαζιέρας ποταμών έφτασε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και προσφέρει κρουαζιέρες σε Ευρώπη, Ρωσία, Κίνα, Νοτιοανατολική Ασία και Αίγυπτο. Τον Μάιο του 2013, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σειράς κρουαζιέρων με μικρά πλοία, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί με το πλοίο Viking Star την άνοιξη του 2015 με προορισμούς της Βαλτικής και της Μεσογείου. Το 2016 και το 2017, το Viking Star θα πλαισιωθεί από δύο εξίσου όμορφα πλοία, το Viking Sea και το Viking Sky.  

H Viking Cruises συνεχίζει την παράδοση των Βίκινγκ στην εξερεύνηση των μεγαλύτερων υδάτινων δρόμων. Το Διοικητικό Συμβούλιο περιλαμβάνει επιφανείς επενδυτές και οικονομικούς ηγέτες με εξαιρετικά διαπιστευτήρια στον χώρο της κρουαζιέρας και των πλοίων, κάτω από την καθοδήγηση του Νορβηγού Προέδρου Torstein Hagen, που αποτελεί έναν εκ των ιδρυτών της εταιρίας.

ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΣΗ®

Είτε βρίσκεστε σε κρουαζιέρα στην θάλασσα, είτε σε ποτάμι, η Viking Cruises προσφέρει κρουαζιέρες προσεχτικά σχεδιασμένες και εστιασμένες σε προορισμούς με μία μίξη από κοσμοπολίτικα και μικρότερα λιμάνια. Η προορισμοί στον ωκεανό είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι ώστε να προσφέρουν περισσότερες ώρες στα λιμάνια από της άλλες εταιρίες, περιλαμβάνοντας βραδινές εξόδους και διαμονές ώστε να εκμεταλλευτείτε την νυχτερινή ζωή σε συγκεκριμένα λιμάνια ενώ η κρουαζιέρες σε ποτάμια είναι πιο απλά σχεδιασμένες. Οι τιμές έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή αξία, διαβαθμισμένες από έμπειρους διαχειριστές, συμπεριλαμβανομένων εκδρομών και γεύματα στην διάρκεια του ταξιδιού. Η εταιρία επίσης διασφαλίζει την προσεχτική επιμέλεια των εκδρομών κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας με τοπικούς ξεναγούς, τοπικές γεύσεις και προνομιακή πρόσβαση σε μια εις βάθος εξερεύνηση των προορισμών. Όλες οι κρουαζιέρες της Viking περιλαμβάνουν το αποκλειστικό πρόγραμμα Κουλτούρας της Viking όπου φέρνει σε ζωή μέσω διαλέξεων κατά την διάρκεια του ταξιδιού, μαθήματα γλωσσών, με ζωντανές επιδείξεις και μαθήματα μαγειρικής και με παραδοσιακούς τρόπους διασκέδασης που πλαισιώνουν τις εκδρομές.

Διάρκεια (νύχτες)