Στην Seabourn, έχουμε πάθος για τα ταξίδια. Πιστεύουμε ότι τα ταξίδια αναψυχής έχουν μια λυτρωτική δύναμη που εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων. Και πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να ταξιδέψουν καλά.
Ταξιδεύοντας σε ένα πλοίο της Seabourn δεν είναι σαν οποιαδήποτε άλλη μορφή ταξιδιού. Η εμπειρία της πολυτέλειας αλλά και της χαλάρωσης – της κομψότητας, αλλά και της «casual» εμφάνισης - θα σας συντροφεύει. Τα πλοία μας επισκέπτονται τους πιο περιζήτητους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, πλέουν στην καρδιά των σημαντικότερων πόλεων, καθώς και στα καλά κρυμμένα «διαμάντια», όπου τα μεγαλύτερα σκάφη δεν μπορούν να προσεγγίσουν.
Τα πλοία μας προσελκύουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι οποίοι επιδιώκουν να μοιραστούν εμπειρίες, πέρα από τα αναμενόμενα, σε μέρη πέρα από τα συνηθισμένα. Το έμπειρο προσωπικό μας, προσφέρει ένα μοναδικό στυλ φιλοξενίας που είναι θερμό, ειλικρινές, προσεκτικό και προσωπικό.

Αυτή είναι η εμπειρία Seabourn - ένα στυλ κρουαζιέρας που πρωτοπόρησε όταν η εταιρεία παρουσίασε το Seabourn Pride, το πρώτο μας πλοίο 208 επιβατών, μόνο με σουίτες το 1988. Εκείνη την εποχή, ένας ειδικός στην κρουαζιέρα δήλωσε ότι «η Seabourn είναι μια κατηγορία από μόνη της," και αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα. Ο στόλος μας αποτελείται από 6 χαριτωμένα πλοία τα οποία μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ 208 και 450 επιβατών το καθένα, αποκλειστικά σε σουίτες με θέα την θάλασσα. Εξυπηρετούνται από, σχεδόν, τον ίδιο αριθμό επίλεκτου πληρώματος, που κατατάσσετε συγκριτικά ως το καλύτερο στη κρουαζιέρα, κερδίζοντας τιμές για την Seabourn ως η Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας με Μικρά Πλοία (World’s Best Small Ship Cruise Line) σε διαγωνισμούς που διενεργήθηκαν ανάμεσα στους αναγνώστες των έγκριτων τουριστικών περιοδικών Condé Nast Traveler και Travel + Leisure.

Το 2009, η Seabourn έθεσε και πάλι τον πήχη ψηλά με το ντεμπούτο του πλοίου Seabourn Odyssey, το οποίο χαιρετίστηκε ως «επανάσταση για την υπερ-πολυτελή κατηγορία." Αν και μεγαλύτερο από τα αδελφά πλοία του, το Seabourn Odyssey μεταφέρει 450 επιβάτες και προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων οι οποίες κατέστησαν δυνατές από την υψηλότερη αναλογία χώρου ανά επισκέπτη στη βιομηχανία της κρουαζιέρας, όπως το μεγαλύτερο spa σε κάθε πολυτελές πλοίο και τεράστιες ιδιωτικές βεράντες στο 90 τοις εκατό των σουίτων της. Το Seabourn Odyssey έκτοτε συμπληρώθηκε από δύο πανομοιότυπα αδελφά πλοία, το Seabourn Sojourn το 2010 και το Seabourn Quest το 2011.

Ο στόλος μας επεκτείνετε συνεχώς και μας επιτρέπει να προσφέρουμε την εμπειρία μας σε περισσότερους ταξιδιώτες, σε περισσότερες περιοχές του κόσμου από ποτέ. Δεν έχει σημασία που θέλετε να ταξιδέψετε, εμείς σας προσφέρουμε την ευκαιρία να τα δείτε όλα με την κομψότητα και την ευκολία του να ταξιδεύετε πάνω στα καλύτερα μικρά κρουαζιερόπλοια σε όλον τον κόσμο.
Θα είναι τιμή μας να ταξιδεύετε μαζί μας στο επόμενο ταξίδι σας.

Η Seabourn πρωτοπόρησε με τα μικρά κρουαζιερόπλοια, με τις κρουαζιέρες υπερπολυτελείας και εξακολουθεί να αποτελεί το αποκορύφωμα αυτού του μοναδικού στυλ διακοπών. Ο στόλος των έξι οικείων κρουαζιερόπλοιων και όλα με σουίτες, τα οποία μεταφέρουν μεταξύ 208 και 450 επιβατών το καθένα, για να σας ταξιδέψουν στους πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου σε περιόδους αιχμής. Επί του σκάφους, οι επισκέπτες εξυπηρετούνται από ένα βραβευμένο πλήρωμα το οποίο αριθμεί σχεδόν όσους και οι επισκέπτες, επιλεγμένοι και εκτενώς εκπαιδευμένοι για να προσφέρουν το στυλ “υπογραφή” της Seabourn: την προσεγμένη, προσωπική και εγκάρδια φιλοξενία. Τα πλοία της Seabourn προσελκύουν ανθρώπους που απολαμβάνουν να ταξιδεύουν καλά και να μοιράζονται διασκέδαση και περιπέτειες και με άλλους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς έχουν βρει την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με την Seabourn να είναι η προτιμώμενη μέθοδος του ταξιδιού τους, και επιστρέφουν τακτικά για να ταξιδέψουν μαζί μας ξανά και ξανά. Εμείς θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διερευνήσετε κατά πόσον θα μπορούσε να ισχύει και για σας.

Διάρκεια (νύχτες)
Greek Isles Health and Safety Guidelines

Αγγλικά
PDF 2.04 MB
16.08.2021