Καλεστε μας
10
ΝΥΧΤΕΣ

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα), Πόρτο Φίνο, Νάπολη, Ρέτζιο Καλάμπρια, Μπρίντιζι, Κότορ, Σπλίτ, Ζαντάρ, Ραβέννα

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία

25 Ιουνίου 2024

ΑΠΟ
1,255
126/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Τσιβιταβέκια, (Ρώμη) , Ιταλία
  • Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα) , Ιταλία
  • Πόρτο Φίνο , Ιταλία
  • Νάπολη , Ιταλία
  • Ρέτζιο Καλάμπρια , Ιταλία
  • Μπρίντιζι , Ιταλία
  • Κότορ , Μαυροβούνιο
  • Σπλίτ , Κροατία
  • Ζαντάρ , Κροατία
  • Ραβέννα , Ιταλία

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας 
  • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο
  • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Γεύματα στα θεματικά εστιατόρια
  • Αλκοολούχα και εμφιαλωμένα ποτά και αναψυκτικά
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Φιλοδωρήματα
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι επιβάτες που διαμένουν από Εσωτερικές έως Concierge Class καμπίνες μπορούν ν’ αναβαθμίσουν την εμπειρία τους προεπιλέγοντας το πρόγραμμα “Always Included”,  το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στην τιμή και περιλαμβάνει κλασικό πακέτο ποτών, τη χρήση wi-fi του πλοίου και τα φιλοδωρήματα.

Για τους επιβάτες που διαμένουν σε καμπίνες AquaClass το πρόγραμμα “Always Included” περιλαμβάνεται δωρεάν στην τιμή. Επιπλέον αυτή η κατηγορία καμπινών διαθέτει το αποκλειστικό εστιατόριο Blu για δείπνο, ενώ οι επιβάτες απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στη Sea Thermal Suite, δωρεάν προγράμματα γυμναστικής, εκπτώσεις στις θεραπείες spa, εμφιαλωμένο νερό στην καμπίνα καθημερινά, eco-friendly προϊόντα μπάνιου, 100% βαμβακερά μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες, King-size κρεβάτι, δωρεάν 24-ωρη υπηρεσία δωματίου

Για τους επιβάτες που διαμένουν σε Σουΐτες (The Retreat) Sky Suite, AquaClass Sky Suite (μόνο στο Celebrity Beyond), Sunset Suite (μόνο στο Celebrity Silhouette), Celebrity Suite, Signature Suite, Royal Suite, Penthouse Suite, Reflection Suite, Edge Villa, Iconic Suite η τιμή περιλαμβάνει Premium πακέτο ποτών, stream wi-fi, φιλοδωρήματα, ποσό πίστωσης για αγορές επάνω στο πλοίο, ποσό πίστωσης για αγορές εκδρομών του πλοίου. Ακόμη, διατίθενται αποκλειστικό εστιατόριο, το Luminae, το ιδιωτικό Retreat Sundeck σε επιλεγμένα πλοία, VIP σαλόνι και υπηρεσία Concierge.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους επιβάτες των Iconic Suite, Edge Villa, Reflection, Signature, Penthouse και Royal Suite παρέχονται: δωρεάν εμφιαλωμένο νερό, ανθρακούχα αναψυκτικά και μπύρα καθημερινά στην καμπίνα, απεριόριστα δωρεάν γεύματα σε όλα τα θεματικά εστιατόρια, δύο δωρεάν φιάλες premium αλκοολούχων ποτών, δωρεάν καθαριστήριο (δύο φορές κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας) και προτεραιότητα στην παράδοση αποσκευών.

 

  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.
  • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση έως και 75 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 75 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
  • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις

3 – 5 νύχτες

90 ημέρες ή περισσότερες πριν την αναχώρηση = καμία χρέωση κατ’ άτομο*
89 – 60 ημέρες πριν την αναχώρηση € 25 το άτομο
59 – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση € 80 το άτομο
29 – 8 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
7 – 0 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της αξίας της κρουαζιέρας (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)

6+ νύχτες

90 ημέρες ή περισσότερες πριν την αναχώρηση = καμία χρέωση κατ’ άτομο*
89 – 60 ημέρες πριν την αναχώρηση € 50 το άτομο
59 – 45 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της προκαταβολής
44 – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση 25% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
29 –  8 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
 7 –  0 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της αξίας της κρουαζιέρας (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)

 

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία - 17:00

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή αγορά, να επισκεφθείτε το Βατικανό και την Καπέλα Σιστίνα, να φωτογραφηθείτε στα Ισπανικά Σκαλιά ή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι, ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα), Ιταλία 07:00 19:00

Το Λιβόρνο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της Τοσκάνης και το ορμητήριο για την επίσκεψη στην Πίζα (προς βορρά) και τη Φλωρεντία (προς τα δυτικά). Η πόλη του Λιβόρνο φιλοξενεί αρκετά αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων το νεοκλασικό κτίριο Cisternone, που σχεδιάστηκε κατ' απομίμηση ρωμαϊκών λουτρών, την κεντρική πλατεία της Δημοκρατίας με το Φρούριο Nuova στο βάθος (1576), ενώ θα βρείτε και αρκετά καταστήματα για τις αγορές σας. Ευκαιρία για μια εκδρομή στη Φλωρεντία, με το λαμπρό πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν. Τα αριστουργηματικά κτίρια του Καθεδρικού (Duomo), της πινακοθήκης Uffici, όπου φυλάσσονται μοναδικά έργα, και η γέφυρα Πόντε Βέκιο, είναι μόνο μερικά από ξεχωριστά αξιοθέατα. Στη Πίζα θα θαυμάσετε καθεδρικούς, ανάκτορα και γέφυρες πάνω από τον Άρνο, αλλά κυρίως, το αριστούργημα του Κεκλιμένου Πύργου, που αφηφά τους νόμους της βαρύτητας και παρά την τρομερή κλίση του, παραμένει αγέρωχος και εντυπωσιακός.

Πόρτο Φίνο, Ιταλία 07:00 19:00

Το Πόρτο Φίνο είναι ένα διάσημο μικρό λιμάνι και ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός που βρίσκεται στην Ιταλική Ριβιέρα. Ήταν ένα μικρό και γραφικό χωριό αλιείας αλλά το 19 ου αιώνα, μια συντροφιά πλούσιων Άγγλων ανακάλυψαν το λιμάνι Πορτοφίνο, ως ένα στολίδι της Ριβιέρα και άρχισαν να κατασκευάζουν πολυτελή κτήματα γύρω από το λιμάνι που οδήγησαν σε μια εισροή τουριστών από όλες τις οικονομικές τάξεις. Έχει καταστήματα, εστιατόρια και κλαμπ. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην πόλη όπου θα δείτε τα ιστορικά κτίρια. Έχει όμορφη παραλία με καθαρά νερά αλλά και αφθονία από σκάφη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αγκυροβολημένα.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Νάπολη, Ιταλία 07:00 18:00

H ιστορική Νάπολι, χτισμένη στη «σκιά» του Βεζούβιου, αγαπήθηκε όσο λίγες πόλεις από ποιητές και ζωγράφους. H Νεάπολη (Νέα Πόλη) οφείλει την ίδρυση της στους Έλληνες της Κύμης που είχαν εγκατασταθεί στα παράλια της Καμπανίας από τα μέσα του 8ου αι. π.Χ. Σήμερα, είναι ο 3ος μεγαλύτερος δήμος της χώρας, μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο και σημαντικό εμπορικό κέντρο. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιστορικό κέντρο στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και έχει να παρουσιάσει σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Καστέλ Νουόβο, το Palazzo Reale, το Castel dell’ Ovo, σήμερα Δημοτικό μουσείο της πόλης και το σχήματος άστρου, κάστρο του Sant'Elmo, στην κορυφή του λόφου. Η γενέτειρα της Σοφίας Λόρεν, της πίτσας και του «οργανωμένου εγκλήματος», αποτελεί το ορμητήριο για εκδρομή στην Πομπηία, το Κάπρι ή την Ακτή του Αμάλφι και του Σορέντο.

Ρέτζιο Καλάμπρια, Ιταλία 07:00 16:00
Μπρίντιζι, Ιταλία 10:00 19:00

Είναι μια πόλη στην περιοχή της Απουλίας στη νότια Ιταλία, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπρίντιζι, στην ακτή της Αδριατικής. Ιστορικά, η πόλη διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο εμπόριο και τον πολιτισμό, λόγω της στρατηγικής της θέσης στην ιταλική χερσόνησο και το φυσικό λιμάνι της στην Αδριατική Θάλασσα. Η πόλη παραμένει σημαντικός λιμένας για το εμπόριο με την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή. Οι πιο ανθηρές βιομηχανίες του Μπρίντιζι περιλαμβάνουν τη γεωργία καθώς και τη χημική και ηλεκτρική παραγωγή.Η πόλη διατηρεί σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα και ακτογραμμές, ιδιαίτερα τη βόρεια ακτή, όπου υπάρχουν πολλές παραλίες με άμμο.

 

Κότορ, Μαυροβούνιο 08:00 18:00

Το Κότορ βρίσκεται σε έναν από τους πιο όμορφους θαλάσσιους κόλπους του Μαυροβούνιου και της Μεσογείου, που θυμίζει φιόρδ. Το παλιό λιμάνι είναι περιτειχισμένο με εντυπωσιακό και καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό τείχος, ενώ το ιστορικό κέντρο φιλοξενεί πολλά μνημεία και κτίρια μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, χαρίζοντάς του μια θέση στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Ο περίπατος στα στενά καλντερίμια θα σας θυμίσει παραμυθένιο τόπο, καθώς θα ανακαλύπτετε πέτρινες επαύλεις, μικρές πλατείες και χαμηλά σπίτια με κόκκινα κεραμίδια και ανθισμένα μπαλκόνια.

Σπλίτ, Κροατία 08:00 17:00

To Σπλιτ είναι το δεύτερο κυριότερο λιμάνι της Κροατίας, στις ακτές της Δαλματίας και κτίστηκε από τον Αυτοκράτορα Διοκλητιανό (αυτ. 284– 05), μεγάλο μεταρρυθμιστή της ύστερης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική το 305 και να έρθει να μείνει εδώ, κοντά στη γενέτειρά του. Το Σπλιτ βρίσκεται ανάμεσα στην Βενετία και τα νησιά του Ιονίου και είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις στην Αδριατική, ένα παραθαλάσσιο στολίδι, με πέντε εκπληκτικές παραλίες και έναν υπέροχο παραλιακό δρόμο. Εξερευνήστε το ιστορικό κέντρο και επισκεφτείτε το Παλάτι του Διοκλητιανού, το κτιριακό συγκρότημα με τη μνημειώδη αυλή, τους ναούς και το οκταγωνικό μαυσωλείο, που θα σας εντυπωσιάσουν. Το συγκρότημα χωριζόταν σε δύο μέρη και η ανατολική πλευρά των τειχών (Porta argentea=Ασημένια Πόρτα ενωνόταν με τη δυτική (Porta ferrea=Σιδερένια Πόρτα) με δρόμο.

Ζαντάρ, Κροατία 08:00 18:00

Το Ζαντάρ είναι λιμάνι της Κροατίας στις ακτές της Αδριατικής και ιστορικό κέντρο της Δαλματίας. Ήταν μια παλιά ρωμαϊκή πόλη και στις μέρες μας υπάρχουν εδώ κτίρια με μοναδική αρχιτεκτονική, πολλά από τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO.

Ραβέννα, Ιταλία 06:00 -

Η Ραβέννα, η άλλοτε πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (402- 476) στην Ιταλία, στην περιοχή Emilia Romana, φημίζεται για τα καταπληκτικά μωσαϊκά που υπενθυμίζουν αυτή την κληρονομιά της. Οκτώ παλαιοχριστιανικά της μνημεία αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, μεταξύ των οποίων, η Βασιλική του Αγίου Απολλιναρίου in Classe (στο Λιμάνι) (6ος αι. μ.Χ), το Μαυσωλείο της Γάλλας Πλακιδίας (5ος αι. μ.Χ), η Βασιλική του Αγίου Απολλιναρίου του Νέου (5ος αι. μ.Χ) και το Βαπτιστήριο των Ορθοδόξων ή Βαπτιστήριο του Νέωνος (5ος αι. μ.Χ). Από τη Ραβένα ξεκινούν εκδρομές προς το γειτονικό Σαν Μαρίνο, ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Εστιατόρια

Πιστεύουμε, ότι τα γεύματά σας θα πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης κάθε μέρα των διακοπών σας, γι' αυτό δημιουργήσαμε έναν παράδεισο για τους λάτρεις του φαγητού. Αφήστε μας να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες για τον ουρανίσκο σας, να σας κακομάθουμε με την εξυπηρέτηση πέντε αστέρων και να σας κάνουμε το τραπέζι σ' ένα υπέροχο περιβάλλον.

Το προσωπικό

 Προσφέρουμε προσωπική υπηρεσία μπάτλερ ευρωπαϊκού στυλ σε κάθε σουίτα. Πιστοποιημένους σομελιέ που εξασφαλίζουν, ότι κάθε ποτήρι κρασί είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για το γεύμα σας. Μικρές πινελιές. Μεγάλες διαφορές. Είναι αυτές που κάνουν μια κρουαζιέρα της Celebrity Cruises τόσο εξαιρετική. Συνεργαστήκαμε με ορισμένες από τις πιο συναρπαστικές επώνυμες εταιρείες στον πλανητη, προκειμένου να σας προσφέρουμε έναν ολόκληρο κόσμο από νέες εμπειρίες. Καθίστε αναπαυτικά στο μαλακό γρασίδι έξω από το Lawn Club και απολαύστε μια συναυλία στην ύπαιθρο ή χορέψτε μ' έναν επαγγελματία παρτενέρ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

Ευεξία

Ένα εξαιρετικό σπα δεν αναζωογονεί μόνο το σώμα σας, αλλά ανανεώνει και το πνεύμα σας. Ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εξοπλισμένα σπα εν πλω σήμερα, το διάσημο παγκοσμίως AquaSpa by Elemis ξεπερνά τα συνηθισμένα οδηγώντα σας σε νέα επίπεδα αναπανάληπτης χαλάρωσης. Ελάτε μαζί μας για ν' ανακαλύψετε ένα "καταφύγιο" ηρεμίας, όως το Pesian Garden, με τις θερμαινόμενες πέτρινες ξαπλώστρες και τον ατμό με άρωμα ευκαλύπτου και βέβαια τη συναρπαστική θέα στη θάλασσα. Αν πάλι ενδιαφέρεστε για γυμνασική, οι εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογιας που διαθέτουμε ξεχωρίσουν, εξοπλiσμένες με σύγχρονα μηχανήματα προσφέροντας εξειδικευμένα προγράμματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Διασκέδαση

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όλων των ειδών, ώστε οι οικογένειες να παίζουν μαζί, προσφέροντας παράλληλα στα παιδιά τους πολύ "προσωπικό χρόνο". Κάντε όλα εκείνα, τα οποία σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνετε στο σπίτι. Υπάρχουν δυνατότητες διασκέδασης για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με γήπεδα σπορ, πρακτικά προγράμματα τέχνης, χορευτικά πάρτυ, μαθήματα μαγειρικής, κυνήγι θησαυρού κ.α.

 

Εστιατόρια & Bar
  • Tuscan Grille εστιατόριο
  • Qsine εστιατόριο
  • Sushi on five εστιατόριο
  • Main Restaurant - Κεντρικό εστιατόριο
  • Oceanview καφέ
  • The aquaspa καφέ
  • Blu εστιατόριο
  • Martini Bar&Crush μπάρ
  • Κελάρι κρασιών -Cellar Masters
  • Sky Observation Σαλόνι
  • Pool& Mast μπάρ
Ευεξία & Σπορ
  • Canyon ranch σπά κλάμπ
  • Canyon ranch κέντρο αισθητικής
  • Skin care σαλόνι ομορφιάς
  • Γυμναστήριο
Διασκέδαση
  • Πισίνα
  • Καταστήματα Αγορών
  • Γκαλερί Τέχνης
Καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες
  • Εξωτερικές καμπίνες με παράθυρο
  • Καμπίνες με μπαλκόνι
  • Καμπίνες Concierge Class
  • Καμπίνες Aqua Class
  • Σουίτες

Celebrity Constellation

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 11
  • Εσωτερικές, κατηγορίας 12
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 07
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 08

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 10
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 06

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Εστιατόριο Ocean Liners
  • Θέατρο Celebrity
  • Αίθριο Grand Foyer

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Εστιατόριο The San Marco
  • Θέατρο Celebrity
  • Michael's Club
  • Καζίνο Fortune's
  • Αίθριο Grand Foyer
  • Μπαρ Martini

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Εστιατόριο The San Marco
  • Θέατρο Celebrity
  • Καταστήματα The Emporium
  • Έκθεση Τέχνης
  • Αίθριο Grand Foyer
  • Cellar Masters
  • Θεματικό Εστιατόριο Sushi on Five
  • Καφετέρια Café al Bacio & Gelateria

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 09
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 05
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας 2B
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας 2C
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C1
  • Σουίτα, κατηγορίας S1
  • Σουίτα, κατηγορίας S2
  • Σουίτα, κατηγορίας CS
  • Σουίτα, κατηγορίας PS
  • Royal Σουίτα, κατηγορίας RS

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 09
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 04
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας 2A
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας 2C
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C1
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C3
  • Family Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας FV
  • Σουίτα, κατηγορίας CS

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 09
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 04
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας 2Β
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας FV
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C1
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C2
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C3
  • Σουίτα, κατηγορίας S1
  • Σουίτα, κατηγορίας S2
  • Σουίτα, κατηγορίας CS

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 09
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας 04
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας 2B
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C1
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας C3
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας FV
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας A2
  • Σουίτα, κατηγορίας CS
  • Σουίτα, κατηγορίας S1
  • Σουίτα, κατηγορίας S2

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Γυμναστήριο
  • Σάουνα Persian Garden
  • Σπα Canyon Ranch SpaClub®
  • Καφετέρια Spa
  • Πισίνα
  • Καφέ & Εστιατόριο Ocean View
  • Solarium

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • XClub
  • Παιδικός Χώρος Fun Factory
  • Θεματικό Εστιατόριο Tuscan Grille
  • Σαλόνι Reflecrions
  • Μπαρ & Εστιατόριο Mast Bar & Grill

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας 09
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας A1

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Γήπεδο Μπάσκετ

Σουίτα Sky - S1

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, μπαλκόνι, ιδιωτική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο εστιατόριο Luminae, στο κλάμπ σαλόνι Michael’s, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας, υπηρεσία πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού στη σουίτα, καφές εσπρέσο και καπουτσίνο στην καμπίνα, ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου και υγιεινής, κρατημένες θέσεις στο θέατρο σε επιλεγμένες παραστάσεις.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας

Παροχές
28τμ

Καμπίνα Aquaclass - A1

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, πρόσβαση στο εστιατόριο Blu, απεριόριστη πρόσβαση στον κήπο σπά Persian, κανάλι ευεξίας στην τηλεόραση, καθημερινό τσάι της επιλογής σας, υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Σουίτα Penthouse – PS

1 διπλό κρεβάτι, προσωπική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο ιδιωτικό εστιατόριο Luminae-στο κλάμπ Michael’s, χρήση του Premium πακέτο ποτών, χρήση του διαδικτύου, μικρό πιάνο, ιδιωτικό μπαλκόνι με υδρομασάζ και σαλόνι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
50τμ

Καμπίνα Aquaclass - A2

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, πρόσβαση στο εστιατόριο Blu, απεριόριστη πρόσβαση στον κήπο σπά Persian, κανάλι ευεξίας στην τηλεόραση, καθημερινό τσάι της επιλογής σας, υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Καμπίνα Concierge Class - C1

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, σαλόνι, ειδική υπηρεσία Concierge service, προτεραιότητα κατά την άφιξη σας στο πλοίο και κατά την αποβίβασή σας, σεμινάριο προορισμού, ειδικό μεσημεριανό μενού την ημέρα της άφιξης, ειδικό σαλόνι αναμονής λίγο πρίν την αναχώρηση, επιλογής ώρας δείπνου, αφρώδης οίνος και φρούτα κατά την άφιξη σας, καθημερινά μικρά σνακ το απόγευμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
22τμ

Καμπίνα Concierge Class - C2

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, σαλόνι, ειδική υπηρεσία Concierge service, προτεραιότητα κατά την άφιξη σας στο πλοίο και κατά την αποβίβασή σας, σεμινάριο προορισμού, ειδικό μεσημεριανό μενού την ημέρα της άφιξης, ειδικό σαλόνι αναμονής λίγο πρίν την αναχώρηση, επιλογής ώρας δείπνου, αφρώδης οίνος και φρούτα κατά την άφιξη σας, καθημερινά μικρά σνακ το απόγευμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
22τμ

Σουίτα Celebrity – CS

1 διπλό κρεβάτι, σαλόνι, καναπέ, μπαλκόνι,  ιδιωτική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο εστιατόριο Luminae και στο κλάμπ σαλόνι Michael’s, πρόσβαση στο διαδίκτυο, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας, υπηρεσία πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού στη σουίτα, καφές εσπρέσο και καπουτσίνο στην καμπίνα, ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου και υγιεινής.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Royal – RS

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, τραπεζαρία, ιδιωτική υπηρεσία δωματίου, πρόσβαση στο εστιατόριο Luminae και στο κλάμπ σαλόνι Michael’s, πρόσβαση στο διαδίκτυο, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας, μπαλκόνι με υδρομασάζ, μαρμάρινο μπάνιο με υδρομασάζ και ξεχωριστό ντους.

 Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
68τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι guarantee – X

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, μπαλκόνι, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής,  διαδραστική τηλεόραση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
23τμ

Deluxe καμπίνα guarantee - W

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής, διαδραστική τηλεόραση, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο guarantee – Y

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υπηρεσία δωματίου για όλες τις ανάγκες σας, ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου, διαδραστική τηλεόραση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα guarantee – Z

1 διπλό κρεβάτι, καναπές, ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής, διαδραστική τηλεόραση, 2 φορές την ημέρα υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
15τμ

Καμπίνα Concierge Class guarantee - XC

1 διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι, σαλόνι, ειδική υπηρεσία Concierge service, προτεραιότητα κατά την άφιξη σας στο πλοίο και κατά την αποβίβασή σας, σεμινάριο προορισμού, ειδικό μεσημεριανό μενού την ημέρα της άφιξης, ειδικό σαλόνι αναμονής λίγο πρίν την αναχώρηση, επιλογής ώρας δείπνου, αφρώδης οίνος και φρούτα κατά την άφιξη σας, καθημερινά μικρά σνακ το απόγευμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
22τμ

SN

Παροχές
τμ

SV

Παροχές
τμ

AS

Παροχές
τμ

DO

Παροχές
τμ

DV

Παροχές
τμ

I1

Παροχές
τμ

I2

Παροχές
τμ

O1

Παροχές
τμ

O2

Παροχές
τμ

UC

Παροχές
τμ

V1

Παροχές
τμ

V2

Παροχές
τμ

V3

Παροχές
τμ

UV

Παροχές
τμ

Celebrity Constellation

Tο Celebrity Constellation ήταν το πρώτο πλοίο που ανακαινίστηκε το 2010, ενώ η δεύτερη ανακαίνιση του πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2017.

Τα σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την προσθήκη της AquaClass, καμπίνες της Celebrity που είναι εμπνευσμένες από το χαλαρωτικό spa, σε συνδιασμό με το εστιατόριο Blu που προσφέρει ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ. Η σύγχρονη παλέτα χρωμάτων και η επίπλωση που χρησιμοποιήθηκε σε κάθε δημόσιο χώρο, είναι του ίδιου τύπου με εκείνη που κοσμεί την κατηγορία Solstice. Οι πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν το νέο wine bar Cellar Masters, που διαθέτει το κορυφαίο σύστημα αυτο-εξυπηρέτησης οίνου Enomatic, καθώς και το αναβαθμισμένο Martini Bar & Crush με το χαρακτηριστικό μπαρ με επιφάνεια πάγου. Οι νέες επιλογές εστίασης περιλαμβάνουν τν ολοζώντανη κρεπερί, Bistro-on-Five, καθώς και το Cafe al Bacio και τη Gelateria. Τέλος, όλες οι καμπίνες και σουίτες αναμορφώθηκαν πλήρως, με ολοκαίνουρια έπιπλα, λουτρά ή ακόμα και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης.

Η ανακαίνιση του 2017 ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη της μοντέρνας πολυτέλειας. Νέα εστιατόρια, ανανεωμένες σουίτες, περισσότερες επιλογές σε εξωτερικές δραστηριότητες και νέες εμπειρίες αγοράς! 

  • Το δημοφιλες Rooftop Terrace θα σας μαγέψει με την άρτια αισθητική του, το εκλεκτό φαγητό του και τη μοναδική δυνατότητα παρακολούθησεις ταινιών στην εξωτερική του πλευρά - η επιλογή αυτή "Taste of Film" αποτελεί μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζεται άψογα με αριστουργήματα της 7ης Τέχνης. 
  • Το νέο εστιατόριο Qsine φέρνει την πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρος της γεύσης - δημιουργικά "πειραγμένα" πιάτα και μενού σε iPad είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του. 
  • Στο Top Deck Burger Bar θα δοκιμάσετε τα πιο γκουρμέ μπέργκερ επιλέγοντας από το μενού αυτό που σας ταιριάζει ή φτιάχνοντας το δικό σας με τα υλικά που θέλετε (Βuild your own Burger).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2002 2017 91.00 τ. 965.00 μ. 105.00 μ. 2,038 999 - 24.00