Καλεστε μας
7
ΝΥΧΤΕΣ

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Γένοβα, Μασσαλία, Ταρραγόνα, Βαλένθια, Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα), Τσιβιταβέκια, (Ρώμη)

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία

07 Μαΐου 2024

ΑΠΟ
359
51/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Τσιβιταβέκια, (Ρώμη) , Ιταλία
  • Γένοβα , Ιταλία
  • Μασσαλία , Γαλλία
  • Ταρραγόνα , Ισπανία
  • Βαλένθια , Ισπανία
  • Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα) , Ιταλία
  • Τσιβιταβέκια, (Ρώμη) , Ιταλία

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο).
  • Υπηρεσία δωματίου.
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
  • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
  • Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
  • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου.
  • Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών: 
Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 12 € το άτομο την ημέρα (15 € για τις κρουαζιέρες της Αμερικής)  • Παιδιά & νέοι 2-12 ετών: 6 € το άτομο την ημέρα (8 € για τις κρουαζιέρες της Αμερικής) • Παιδιά έως 2 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. 
Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της κρουαζιέρας. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα.
  • Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας 100% στις ανωτέρω τιμές πλέον των λιμενικών εξόδων
  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Αν είστε μέλος του MSC Club παρακαλώ αποστείλετε τον αριθμό σας για να κερδίσετε τους πόντους (όχι επιπλέον προνόμια)
  • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ (έως 6 μήνες μετά το τέλος της κρουαζιέρας) ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ανάλογα με την κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει να πραγματοποιήσετε.
    Σε κάποιες κρουαζιέρες με προορισμό λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου ή στα Νορβηγικά Φιόρδ, μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ρωτήστε μας για την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει.
  • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις World Cruises απαιτείται εξόφληση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Αλλαγές ονομάτων σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος διαχείρισης 50€ το άτομο

Hotel Service Charge -Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας συναντάτε προσωπικό σε όλο το πλοίο που σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση. Υποστηρίζεται από εξίσου πολυάριθμο προσωπικό και πλήρωμα, που εργάζεται σκληρά πίσω από τα παρασκήνια για να εξασφαλίσει ότι απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο πλοίο. Η χρέωση υπηρεσιών είναι υποχρεωτική και αναπόσπαστο μέρος της τιμής. Τα τέλη υπηρεσιών δεν ισχύουν για παιδιά κάτω των 2 ετών, ηλικία κατά την ημερομηνία αναχώρησης της κρουαζιέρας.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η standard ακυρωτικών

 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ < 15 ΝΥΧΤΩΝ

60 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης*
59 – 30 ημέρες: 25% επί του συνόλου
29 – 22 ημέρες: 40% επί του συνόλου
21 – 15 ημέρες: 60% επί του συνόλου
14 – 06 ημέρες: 80% επί του συνόλου
05 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

*ή απώλεια προκαταβολής, όποιο ποσό είναι μεγαλύτερο.

 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 15 ΝΥΧΤΩΝ

90 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης
89 – 60 ημέρες: 25% επί του συνόλου
59 – 52 ημέρες: 40% επί του συνόλου
51 – 35 ημέρες: 60% επί του συνόλου
34 – 15 ημέρες: 80% επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία - 19:00

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή αγορά, να επισκεφθείτε το Βατικανό και την Καπέλα Σιστίνα, να φωτογραφηθείτε στα Ισπανικά Σκαλιά ή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι, ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

Γένοβα, Ιταλία 09:00 18:00

Η γενέτειρα του μεγάλου εξερευνητή και θαλασσοπόρου Χριστόφορου Κολόμβου έχει μια μεγάλη ιστορία ως ένα από τα πιο σπουδαία λιμάνια της Μεσογείου. Στην προκυμαία θα μπορέσετε να επισκεφθείτε ένα εξαιρετικό μουσείο και ένα ενυδρείο. Η πόλη έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη μεσαιωνική συνοικία στην Ευρώπη, ιδανική για μια απογευματινή περιήγηση, όπου θα θαυμάσετε έξοχα δείγματα γοτθικής αρχιτεκτονικής. Από εδώ προσφέρονται ιδανικές εξορμήσεις στο Μιλάνο.

Μασσαλία, Γαλλία 09:00 18:00

Το λιμάνι της Μασσαλίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, με ιδιαίτερο στιλ και πολλές αντιθέσεις. Ιδρύθηκε το 600 π.Χ αιώνα από τους Έλληνες Φωκαείς. Κατά την παραμονή σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Chateau d’If, το κάστρο-πρώην φυλακή όπου εμπνεύστηκε ο Αλέξανδρος Δουμάς τον «Κόμη Μοντεχρήστο» το 1845, να περιηγηθείτε στο ιστορικό λιμάνι, να θαυμάσετε τη Ρωμαϊκή εκκλησία του Αγ. Λαυρεντίου και βέβαια το ναό της Παναγίας, Basilica Notre Dame de la Garde, του 19ου αιώνα με το επίχρυσο άγαλμα της Θεοτόκου. Από τη Μασσαλία ξεκινούν εκδρομές στην Προβηγκία, τα χωριά και τους αμπελώνες της, αλλά και στις επαρχίες Αρλ και Αβινιόν, που απαθανάτισαν στον καμβά τους, οι διάσημοι ζωγράφοι Van Gogh, Cezanne, Matisse και Picasso.

Ταρραγόνα, Ισπανία 09:00 18:00

Tarragona has the international recognition of UNESCO World Heritage for its archaeological legacy of ancient Roman Tarraco (Exceptional Universal Value), the medieval monastery of Poblet and the Castells, human tower constructions, one of the most genuine cultural manifestations in Europe. Another of the great attractions in the area is the new Ferrari Land Park at PortAventura World, reference theme park in Europe. 70.000 m2 of excitement, adrenaline and fun, in which you can enjoy an exciting experience, and discover all the secrets of the mythical Italian brand and its creator, Enzo Ferrari. Located just 100 km from Barcelona, it offers endless possibilities to visit.

Βαλένθια, Ισπανία 07:00 18:00

H ιστορική Βαλένθια, που ιδρύθηκε το 138 π.Χ. ως ρωμαϊκή αποικία, είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία και μεγαλύτερο λιμάνι της. Κτισμένη στις όχθες του Γκουαδαλκιβίρ, χαρακτηρίζεται από σπουδαία αξιοθέατα, που αντανακλούν το πέρασμα Βησιγότθων, Μαυριτανών, Καταλανών και Αραγονίων, που άφησαν τα ίχνη τους σε ένα πολιτισμικό παζλ. Στο ιστορικό κέντρο θα συναντήσετε πολλά μνημεία ιδιαίτερης ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας, όπως o γοτθικός Καθεδρικός Ναός, οι μεσαιωνικές πύλες Serrano και οι πύργοι Quart, η Llotja de la Seda (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από το 1996) και το παλάτι Marqués de Dos Aigües. Παντρεύοντας αρμονικά το παρελθόν με το παρόν, η σύγχρονη εικόνα της πόλης αντανακλάται στο φουτουριστικό και πρωτοποριακό συγκρότημα της Πόλης των Τεχνών και των Επιστημών (Ciutat de les Arts i les Ciències).

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα), Ιταλία 07:00 20:00

Το Λιβόρνο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της Τοσκάνης και το ορμητήριο για την επίσκεψη στην Πίζα (προς βορρά) και τη Φλωρεντία (προς τα δυτικά). Η πόλη του Λιβόρνο φιλοξενεί αρκετά αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων το νεοκλασικό κτίριο Cisternone, που σχεδιάστηκε κατ' απομίμηση ρωμαϊκών λουτρών, την κεντρική πλατεία της Δημοκρατίας με το Φρούριο Nuova στο βάθος (1576), ενώ θα βρείτε και αρκετά καταστήματα για τις αγορές σας. Ευκαιρία για μια εκδρομή στη Φλωρεντία, με το λαμπρό πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν. Τα αριστουργηματικά κτίρια του Καθεδρικού (Duomo), της πινακοθήκης Uffici, όπου φυλάσσονται μοναδικά έργα, και η γέφυρα Πόντε Βέκιο, είναι μόνο μερικά από ξεχωριστά αξιοθέατα. Στη Πίζα θα θαυμάσετε καθεδρικούς, ανάκτορα και γέφυρες πάνω από τον Άρνο, αλλά κυρίως, το αριστούργημα του Κεκλιμένου Πύργου, που αφηφά τους νόμους της βαρύτητας και παρά την τρομερή κλίση του, παραμένει αγέρωχος και εντυπωσιακός.

Τσιβιταβέκια, (Ρώμη), Ιταλία 07:00 -

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή αγορά, να επισκεφθείτε το Βατικανό και την Καπέλα Σιστίνα, να φωτογραφηθείτε στα Ισπανικά Σκαλιά ή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι, ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Bella Experience - Σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή

  • Μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα
  • Γκουρμέ μπουφές ανοιχτός 20 ώρες την ημέρα.
  • Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν για το δείπνο τους μεταξύ του Early ή Late κατά την διάρκεια της κράτησης.

Η προτίμηση θέσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και επιβεβαιώνεται και κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας*.

  • Διαφορετικά προγράμματα παραστάσεων θεάτρου Broadway κάθε βράδυ
  • Πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων
  • Δωρεάν χρήση πισίνας, γυμναστηρίου και όλων τω εξωτερικών χώρων άθλησης επι του κρουαζιερόπλοιου για να διατηρήστε σε φόρμα
  • Δωρεάν πρόσβαση στα διαφορετικά club για παιδιά και εφήβους.
  • Συγκέντρωση πόντων στο πρόγραμμα μελών του MSC Voyagers Club

 

  Fantastica Experience -Σχεδιασμένη για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία  

  • Μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα
  • Γκουρμέ μπουφές ανοιχτός 20 ώρες την ημέρα.
  • Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν για το δείπνο τους μεταξύ του Early ή Late κατά την διάρκεια της κράτησης.

Η προτίμηση θέσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και την επιβεβαιώνεται και κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας*.

  • Διαφορετικά προγράμματα παραστάσεων θεάτρου Broadway κάθε βράδυ
  • Πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων
  • Δωρεάν χρήση πισίνας, γυμναστηρίου και όλων τω εξωτερικών χώρων άθλησης επι του κρουαζιερόπλοιου για να διατηρήστε σε φόρμα
  • Δωρεάν πρόσβαση στα διαφορετικά club για παιδιά και εφήβους.
  • Συγκέντρωση πόντων στο πρόγραμμα μελών του MSC Voyagers Club• Καμπίνες στα ψηλότερα καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου, με γρήγορη πρόσβαση στους ανελκυστήρες και τις αίθουσες του κρουαζιερόπλοιου
  • Προτεραιότητα στην επιλογή ώρας του δείπνου
  • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
  • Δωρεάν πρωινό στην καμπίνα
  •  Έκπτωση 50% στα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου (π.χ yoga) και στα προγράμματα με Personal Trainer (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  •  Επιπλέον δραστηριότητες για τα παιδιά και τα βρέφη
  • Συγκέντρωση πόντων στο πρόγραμμα μελών του MSC Voyagers Club

 

 Wellness Experience - Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει ευεξία στις καλύτερες στιγμές της

Η κατηγορία "Wellness" προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της κατηγορίας  "Fantastica" καθώς και μια σειρά πρόσθετων προνομίων:

  • Καμπίνες σε ανώτερα καταστρώματα και στις πιο προνομιακές περιοχές του πλοίου.
    • Μεγαλύτερη ελευθερία στις επιλογές φαγητού με το  My Choice, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του δείπνου, με πρόσβαση στις λωρίδες προτεραιότητας στα δωρεάν εστιατόρια
  • Πακέτο καλωσορίσματος “Wellness” με μπλουζάκι, σορτς και αθλητική πετσέτα
  • Ιατρικό τσεκ απ με το εξειδικευμένο προσωπικό της MSC *
  • Εξατομικευμένο πρόγραμμα ευεξίας εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, με 1 τάξη γυμναστικής ανά ημέρα (κάθε δεύτερη μέρα σε 7+ νυκτερινές κρουαζιέρες), εκτός της ημέρας επιβίβασης και αποβίβασης *
  • Αποκλειστικές δραστηριότητες στην στεριά (ο αριθμός των επιλεγμένων δραστηριοτήτων στην στεριά εξαρτάται από τη διάρκεια της κρουαζιέρας και οι λεπτομέρειες των επιλεγμένων δραστηριοτήτων μπορεί να διαφέρουν) *
  • Απεριόριστη κατανάλωση μεταλλικού νερού στα μπαρ, εστιατόρια, μπουφέ και καμπίνα
  • 1 αθλητικό ποτό ανά ημέρα στο mini-bar του σπιτιού *
  • Υπηρεσία πλυντηρίου για γυμναστήριο *
  • Πρόσβαση στο Internet στην εφαρμογή Technogym *
  • 1 φωτογραφία σουβενίρ *

Μαζεύετε  MSC Voyagers Club για να κερδίζετε εκπτώσεις και άλλες παροχές στις επόμενες κρουαζιέρες

* Διατίθεται μόνο για ενήλικες

 

 Aurea Experience - Σχεδιασμένο για να προσφέρει αναζωογονητική, all-inclusive άνεση

Η κατηγορία " Aurea " προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της κατηγορίας  "Fantastica" καθώς και μια σειρά πρόσθετων προνομίων:

  • Προτεραιότητα στην επιβίβαση
  • Ανώτερες καμπίνες με θέα στη θάλασσα στα επάνω καταστρώματα
  • Απεριόριστα ποτά χωρίς χρέωση 
  • Μεγαλύτερη ελευθερία στις επιλογές φαγητού με το My Choice, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του δείπνου, με πρόσβαση στις λωρίδες προτεραιότητας στα δωρεάν εστιατόρια
  • Πακέτο Spa που περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος, μασάζ της επιλογής σας από το μενού Spa (έως 1 ώρα), ντους μαυρίσματος, ιδιωτικές συμβουλές ευεξίας και δωρεάν πρόσβαση στη Thermal Area για όλη την διάρκεια της κρουαζιέρα σας (διαθέσιμη μόνο για ενήλικες) **
  • Πρόσβαση στο ιδιωτικό σολάριουμ
  • Μαζεύετε πόντους MSC Voyagers Club για να κερδίζετε εκπτώσεις και άλλες παροχές στις επόμενες κρουαζιέρες

 

MSC Yacht Club

Ανακαλύψτε μια ιδιωτική και αποκλειστική περιοχή μόνο για όσους ταξιδεύουν στο MSC Yacht Club. Όπου μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια ενός ιδιωτικού Club, απολαμβάνοντας την πρόσβαση σε μυριάδες δυνατότητες αναψυχής και διασκέδασης σε όλο το κρουαζιερόπλοιο.   Καλώς ήλθατε στις κρουαζιέρες all-inclusive στο MSC Yacht Club, μια εμπειρία κρουαζιέρας όπως καμία άλλη. Ήρθε η ώρα σας να ανακαλύψετε ένα κρουαζιερόπλοιο μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο.

Άνεση πέρα ​​απο κάθε σύγκριση!Xαλαρώστε σε σεντόνια  αιγυπτιακού βαμβακιού, απολαύστε την απαράμιλλη άνεση ενός στρώματος αφρού  και την επιλογή μαξιλαριών από την εκτενή επιλογή μενού μαξιλαριού. Απολαύστε τον εαυτό σας με την 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και ανανεώστε τον εαυτό σας από το δωρεάν μίνι μπαρ. Απολαύστε την ψυχαγωγία στην τηλεόρασή σας ευρείας οθόνης και θαυμάστε την εκπληκτική θέα από το πανοραμικό παράθυρο ή το ιδιωτικό μπαλκόνι σας. Δημιουργημένο από τους διάσημους αρχιτέκτονες De Jorio Design International, κάθε σουίτα MSC Yacht Club είναι ένας θρίαμβος ιταλικού στιλ, προσφέροντας ασυμβίβαστη πολυτέλεια με πληθώρα χαρακτηριστικών. 

Ευεξία & Σπορ
  • Χώρος άθλησης
  • Χώρος για έφηβους
  • παιδική πισίνα
  • νεροτσουλήθρες
  • Φόρμουλα 1 προσομοιωτής
  • MSC Yacht κλάμπ
  • Σπά
Διασκέδαση
  • Νεροτσουλήθρες
  • Φόρμουλα 1 προσομοιωτής
  • 4D σινεμά
  • Τέννις
  • παιδική πισίνα
  • Χώρος άθλησης
Εστιατόρια & Bar
  • Guadi μπάρ
  • Top sail σαλόνι
  • Red velver εστιατόριο
  • Msc yacht κλάμπ
  • L'etoile εστιατόριο
Καμπίνες
  • Σουίτες Royal MSC Yacht Club
  • Σουίτες Deluxe MSC Yacht Club
  • Εσωτερικές καμπίνες MSC Yacht Club
  • Σουίτες Deluxe
  • Kαμπίνες Wellness
  • Duplex Σουίτες
  • Σουίτες με μπαλκόνι
  • Οικογενειακές καμπίνες
  • Καμπίνες με μπαλκόνι
  • Εξωτερικές καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες
  • Εσωτερικές καμπίνες στούντιο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Fantastica

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Μπαρ Il Giolielo
  • Μπαρ Le Vele
  • Σαλόνι Καπνίσματος
  • Θέατρο L'Avanguardia
  • Γραφείο Εκδρομών
  • Πανοραμικό ΕστιατόριοIl Cerchio d'Oro
  • Εστιατόριο Piazza San Giorgio
  • Εστιατόριο Red Velvet
  • Καζίνο delle Palme
  • Καταστήματα Via Roma & Via San Lorenzo

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Καφετέρια Il Cappucino
  • Il Transatlantico Πιάνο Μπαρ
  • Μπαρ La Cantina Toscana
  • Σαλόνι L'insolito
  • Manhattan Πιάνο Μπαρ
  • Sports Μπαρ
  • Il Transatlantico Πιάνο Μπαρ
  • Θέατρο L'Avanguardia
  • Manhattan Πιάνο Μπαρ
  • Εστιατόριο El Sombrero Tex Mex
  • Καταστήματα Gallery Plaza
  • Έκθεση Φωτογραφίας

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Bella
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea
  • Σουίτα, κατηγορίας Aurea
  • Executive & Family Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Εσωτερικές, κατηγορίας Fantastica
  • Εσωτερικές, κατηγορίας Wellness
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας Wellness
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Fantastica
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Wellness
  • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας Aurea

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Μπαρ delle Fontane
  • Μπαρ The Glass
  • Πάρκο Νερού
  • Εσωτερική Πισίνα & Μπαρ I Tropici
  • Μπουφές L'Africana
  • Μπουφές Zanzibar
  • Σπα MSC Aurea

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Μπαρ Gaudi
  • Μπαρ I Graffiti
  • Μπαρ Il Polo Nord
  • Βιβλιοθήκη
  • Σαλόνι Top Sail
  • Παιδική Πισίνα
  • Χώρος Εφήβων
  • Πισίνα Catalano
  • Πισίνα MSC Yacht Club
  • Εστιατόριο L'Etoile
  • Διάδρομος Τρεξίματος
  • MSC Yacht Club

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

  • Deluxe Σουίτα κατηγορίας MSC Yacht Club

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Squash
  • MSC Χώρος άθλησης
  • Shuffleboard
  • 4D σινεμά
  • Φόρμουλα 1 προσομοιωτής
  • Διαδραστικός Κόσμος
  • Χώρος εφήβων
  • Liquid ντίσκο
  • Sliding Roof
  • MSC Yacht κλάμπ

AVAILABLE CABINS

  • Deluxe Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club
  • Royal Σουίτα, κατηγορίας MSC Yacht Club

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

  • Σολάριουμ & Σπα
  • Πισίνα & Μπαρ The One
  • MSC Yacht Club

Yacht Club Grand Σουίτα κατηγορίας YCP

Παροχές
τμ

Guarantee Εσωτερική κατηγορίας IB

  • Χωρητικότητα περίπου 17 τμ, κατάστρωμα 5-13
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρα και στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wifi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Η εικόνα είναι μόνο αντιπροσωπευτική. το μέγεθος, η διάταξη και τα έπιπλα ενδέχεται να διαφέρουν (στην ίδια κατηγορία καμπίνας).

Παροχές
17τμ

Deluxe Εσωτερική κατηγορίας IR1

  • Χωρητικότητα περίπου 17 τμ, κατάστρωμα 5-9
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρα και στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wifi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
17τμ

Deluxe Εσωτερική κατηγορίας IR2

  • Χωρητικότητα περίπου 17 τμ, κατάστρωμα 10-13
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρα και στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wifi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
17τμ

OB

Παροχές
τμ

Premium Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας OL1

  • Χωρητικότητα περίπου 21 τμ, κατάστρωμα 5
  • Παράθυρο με θέα στη θάλασσα
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
21τμ

Premium Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας OL2

  • Χωρητικότητα περίπου 18-19 τμ, κατάστρωμα 8
  • Παράθυρο με θέα στη θάλασσα
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
18-19τμ

Guarantee Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BB

  • Χωρητικότα περίπου 19-20 τμ, μπαλκόνι περίπου 4-6 τμ
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
19-20τμ

Premium Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας OL3

  • Χωρητικότητα περίπου 18 τμ, κατάστρωμα 13
  • Παράθυρο με θέα στη θάλασσα
  • Χαλαρωτική πολυθρόνα
  • Μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
18τμ

Premium Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BL1

  • Χωρητικότητα περίπου 19-20 τμ, μπαλκόνι περίπου 4-6 τμ, κατάστρωμα 8-9
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
19-20τμ

Deluxe Εξωτερική με μπαλκόνι με περιορισμένη θέα κατηγορίας BP

  • Χωρητικότητα περίπου 19 τμ, μπαλκόνι περίπου 4 τμ, κατάστρωμα 8-13
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
19τμ

Premium Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BL2

  • Χωρητικότητα περίπου 19 τμ, μπαλκόνι περίπου 4 τμ, κατάστρωμα 10-11
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
19τμ

Premium Εξωτερική με μπαλκόνι κατηγορίας BL3

  • Χωρητικότητα περίπου 19 τμ, μπαλκόνι περίπου 4 τμ, κατάστρωμα 12-13
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση Wi-Fi (με χρέωση), χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
19τμ

BA

Παροχές
τμ

Deluxe Aurea Σουίτα με παράθυρο κατηγορίας SRS

  • Επιφάνεια περίπου 22-23 τμ, κατάστρωμα 10-11
  • Πανοραμικό σφραγισμένο παράθυρο
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, σύνδεση Wifi (με χρέωση), τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Το μέγεθος, η διάταξη και τα έπιπλα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται (στην ίδια κατηγορία καμπίνας).

Παροχές
22-23τμ

Premium Aurea Σουίτα με παράθυρο κατηγορίας SLS

  • Χωρητικότητα  περίπου 25-31 τμ, κατάστρωμα 9-11
  • Πανοραμικό σφραγισμένο παράθυρο
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, σύνδεση Wifi (με χρέωση), τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Το μέγεθος, η διάταξη και τα έπιπλα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται (στην ίδια κατηγορία καμπίνας).

Παροχές
25-31τμ

Premium Aurea Σουίτα category SL1

  • Χωρητικότητα περίπου 29-33 τμ, μπαλκόνι περίπου 4-6 τμ, κατάστρωμα 10-12
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, σύνδεση Wifi (με χρέωση), τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
29-33τμ

Grand Aurea Σουίτα κατηγορίας SX

  • Χωρητικότητα περίπου 38-41 τμ, μπαλκόνι περίπου 4-6 τμ, κατάστρωμα 9-11
  • Καθιστικό με καναπέ
  • Ευρύχωρη ντουλάπα
  • Μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρας με στεγνωτήρα μαλλιών
  • Άνετα διπλά ή μονά κρεβάτια (κατόπιν αιτήματος)
  • Διαδραστική τηλεόραση, σύνδεση Wifi (με χρέωση), τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και μίνι μπαρ

Παροχές
38-41τμ

YC1

Παροχές
τμ

YC2

Παροχές
τμ

YC3

Παροχές
τμ

MSC Fantasia

Το MSC Fantasia είναι κρουαζιερόπλοιο τάξης Fantasia class επίσημα εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στη Νάπολη από την Sophia Loren και πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι την ίδια ημέρα. Από το πρώτο τoυ ταξίδι το Msc Fantasia έχει γίνει η ναυαρχίδα τη εταιρίας.

Προσφέρει ποικιλία σε εστιατόρια και χώρους διασκέδασης καθώς και ευρύχωρες και πολυτελής καμπίνες κάθε τύπου.

Ταξιδέψτε με το Msc Fantasia και γνωρίστε νέους προορισμούς!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2008 - 133.00 τ. 333.00 μ. 37.00 μ. 3,300 1,325 1,637 23.00