Azamara Cruises -μεγαλύτερη διάρκεια -περισσότερες εμπειρίες.

Azamara Club Cruises είναι η νέα, υψηλού επιπέδου εμπειρία ταξιδιού για απαιτητικούς ταξιδιώτες που ανυπομονούν να φτάσουν σε έξω από τους συνήθεις προορισμούς και να γευτούν ανέσεις και υπηρεσίες απαράμιλλες στην ανοικτή θάλασσα. 

Το Azamara Club Cruises ως ένα αστέρι στο μπλε της θάλασσας. Λατρεύουμε  τη ροή που έχει το όνομα και  φέρνει στο νου εικόνες από θαυμάσια ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Και εμείς ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτά τα ταξίδια με τους επισκέπτες μας.Αυτό που κάνει την Αzamara Cruises διαφορετική από τους υπόλοιπους, είναι η εστίαση μας σε μια πλήρη και εις βάθος εμπειρία για κάθε έναν από τους προορισμούς μας, αποτέλεσμα της μεγαλύτερης διάρκειας παραμονής σε αυτούς. Με τα μικρότερου μεγέθους κρουαζιερόπλοια της Azamara, θα πλεύσετε σε λιμάνια που είναι απρόσιτα σε άλλα πλοία, θα απολαύσετε γραφικά ποτάμια και πλωτές οδούς, που είναι εκτός ορίων για τις μεγάλες γραμμές κρουαζιέρας, και σε αποβάθρες που βρίσκονται σε prime σημεία κοντά στην πόλη. Όλα αυτά προσθέτουν μια πιο πλούσια εμπειρία ταξιδιού. Και αυτό γίνεται ακόμα καλύτερο με το  Azamara Destination Immersion, που σημαίνει μακρύτερες διαμονές, περισσότερες διανυκτερεύσεις και νυχτερινές περιοδείες σε πολλά από τα μέρη που θα επισκεφθείτε. Έτσι, έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε οτιδήποτε, από την νυχτερινή ζωή στην Στοκχόλμη και τους πρωινούς περιπάτους στην Γαλλική Ριβιέρα έως τις ολοήμερες περιπέτειες στο τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα. Και επειδή η ζωή δεν είναι μόνο από τις 9 έως τις 5, έχουμε προσαρμόσει τα ταξίδια μας με ακριβώς αυτή την νοοτροπία.

Με τα  βραβευμένα για το στυλ πλοία, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο από τα μεγαλύτερα προνόμια που μπορεί να προσφέρει μια κρουαζιέρα - τους γραφικότερους υδάτινους δρόμους και τους δημοφιλέστερους προορισμούς. Εδώ, θα συναντήσετε ανθρώπους που είναι αυθεντικά φιλικοί και ευδιάθετοι με σκοπό να σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας. Η μέγιστη χωρητικότητα των 690 επιβατών, εγγυάται το φιλικό περιβάλλον για σας, δίνοντας στο προσωπικό την δυνατότητα να μάθει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ονόματα και τις προτιμήσεις σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε παροχές που περιλαμβάνονται στις τιμές, αφήνοντας τα χρήματα στο πορτοφόλι και το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι μοναδικές προσφορές της Azamara είναι πέρα από κάθε σύγκριση: Η υπηρεσία μπάτλερ που παρέχεται σε κάθε σουίτα. Οι  εκδρομές στην ξηρά (εμείς προτιμούμε να τις αποκαλούμε Εξερευνήσεις Land Discoveries®), έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους επισκέπτες να γίνουν μέρος του ιστού της ζωής σε κάθε προορισμό, αντί απλώς να να μετατρέπουν τον επισκέπτη σε παρατηρητή. Τα εμπλουτισμένα προγράμματα μας, προσφέρουν τα πάντα  από γευστικές εμπειρίες μέχρι φωτογραφικές εξερευνήσεις.  Στα δύο θεματικά εστιατόρια μας οι σπεσιαλιτέ μας παρέχουν την καλύτερη κουζίνα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν ζωντανή ψυχαγωγία κάθε βράδυ. Επιπλέον το επίπεδο της προσωπικής εξυπηρέτησης που προσφέρετε είναι απαράμιλλο.

Μικρότερα πλοία, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ 

Η Azamara Club Cruises αποτελείται από δύο οικεία πλοία, το Azamara Journey και το Azamara Quest. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να μεταφέρει 686 τυχερούς επισκέπτες που μπορούν να ανακαλύψουν τις κρυφές γωνιές του κόσμου εκεί που απλά τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να φτάσουν. Εκτός από το να προσφέρουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, τα πλοία μας έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε μια ανανέωση 17.500.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων νέων ευρωπαϊκών κλινών, τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης, νέες βεράντες και έπιπλα, και ασύρματες υπηρεσίες Internet σε όλες τις καμπίνες και τους κοινόχρηστους χώρους. Πλέον, το 93% των καμπίνων μας προσφέρουν θέα στον ωκεανό και το 68% αυτών έχουν ιδιωτική βεράντα. 

Πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε για το πόσο υπέροχος είναι ο κόσμος μας όταν τον βλέπεις με την ματιά της  Azamara.

H Azamara είναι ο προορισμός για εκείνους που αγαπούν να ταξιδεύουν!

Διάρκεια (νύχτες)
2018 Destination Guide

Eng
PDF 13.64 MB
02.03.2018