Καλεστε μας
7
ΝΥΧΤΕΣ

Πειραιάς, Κεφαλλονιά (Αργοστόλι), Ντουμπρόβνικ, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Μπάρι, Κέρκυρα, Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία), Πειραιάς

Πειραιάς, Ελλάδα

22 Μαρτίου 2025

ΑΠΟ
559
80/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

  • Πειραιάς , Ελλάδα
  • Κεφαλλονιά (Αργοστόλι) , Ελλάδα
  • Ντουμπρόβνικ , Κροατία
  • Ντουμπρόβνικ , Κροατία
  • Κότορ , Μαυροβούνιο
  • Μπάρι , Ιταλία
  • Κέρκυρα , Ελλάδα
  • Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία) , Ελλάδα
  • Πειραιάς , Ελλάδα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
  • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο)
  • Τα λιμενικά & λοιπά έξοδα.
  • H χρέωση παροχής υπηρεσιών.
  • Έκπτωση για αγορά εκδρομών 75€ ανά άτομο*
  • Ποτά και Αναψυκτικά (κατά τη διάρκεια των γευμάτων)
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας επί του πλοίου.
  • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης

*Η έκπτωση Shorex ισχύει μόνο:

  • Για εκδρομές με δυνατότητα προ-κράτησης. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έναντι άλλων υπηρεσιών
  • Να χρησιμοποιείται το αργότερο 48 ώρες πριν από την επιβίβαση. Στη συνέχεια, η έκπτωση δεν ισχύει πλέον και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλοίο
  • Η Έκπτωση δεν έχει χρηματική αξία, δεν επιστρέφεται και δεν μεταβιβάζεται.
  • Δεν προσφέρονται εναλλακτικά μετρητά ή πίστωση.
  • Δεν Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη ειδική προσφορά της Celestyal, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά

Ισχύει για εκδρομή ίσης, μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας:

  1. Εάν η έκπτωση έχει μεγαλύτερη αξία από την αξία της εκδρομής, η υπόλοιπη αξία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εναλλακτική εκδρομή, υπό την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθεί εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται παραπάνω.
  2. Εάν η έκπτωση είναι χαμηλότερη από την αξία της εκδρομής, ο επισκέπτης θα πληρώσει τη διαφορά στην τιμή.

Η έκπτωση υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις της των εκδρομών της Celestyal.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Οι μεταφορές από/προς το λιμάνι αναχώρησης.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται) (κόστος 5,5€ ανά άτομο ανά ημέρα).
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης.
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου.
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Για την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή 250€ ευρώ ανά καμπίνα και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας.

Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
Τα παιδιά που δεν έχουν ταυτότητα και ταξιδεύουν και με τους δύο γονείς τους χρειάζονται διαβατήριο σε ισχύ.
Τα παιδιά που έχουν αστυνομική ταυτότητα και είναι με τους δύο γονείς τους ταξιδεύουν κανονικά (αν για την κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε διαβατήριο σε ισχύ).
Τα παιδιά που συνοδεύονται από ένα γονέα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του έταιρου γονέα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πλέον των ανωτέρω εγγράφων.
Τα παιδιά που ταξιδεύουν με λοιπούς συγγενείς θα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση και των δύο γονέων για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πλέον των ανωτέρω εγγράφων.

*Για περισσότερες πληροφορίες και περιορισμούς της κάλυψης παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις της Ασφάλισης εδώ.

Πολιτική Ακυρωτικών

Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
29 ημέρες ή λιγότερες από την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά.

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Πειραιάς, Ελλάδα - 13:00

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

Κεφαλλονιά (Αργοστόλι), Ελλάδα 08:00 17:00

Το Αργοστόλι είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλλονιάς. Είναι ένα φυσικό λιμάνι, που απλώνεται πανέμορφο σε χαμηλούς λόφους γεμάτους από βλάστηση ως τη θάλασσα. Στο "Λιθόστρωτο", που είναι ένας θαυμάσιος μαρμαροστρωμένος πεζόδρομος στη καρδιά της πόλης, χτυπάει ο σφυγμός της σύχρονης αγοράς, όπου θα κάνετε τα ψώνια σας και ενδιάμεσα θα απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας, σε ένα από τα πολλά καφέ που υπάρχουν. Μπορείτε να επισκεφθείτε δύο όμορφα μουσεία, το Αρχαιολογικό Μουσείο με ευρήματα Μυκηναϊκής και Ρωμαϊκής εποχής και το Κοργιαλένειο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο. Στην άκρη του κόλπου δίπλα στο Αργοστόλι, υπάρχει η λιμνοθάλασσα του Κούταβου, με την οργιώδη βλάστηση και το δάσος από πανύψηλους ευκάλυπτους. Επισκεφθείτε τις μαγικές παραλίες, δοκιμάστε εκλεκτό τοπικό κρασί, κάντε μια εκδρομή στο όμορφο Φισκάρδο και απολαύστε έναν καφέ παρέα με τους ντόπιους!

Ντουμπρόβνικ, Κροατία 12:00 00:00

Το γραφικό Ντουμπρόβνικ, που επάξια χαρακτηρίζεται ως «το κόσμημα της Αδριατικής», φυλάσσεται για περισσότερα από 1000 χρόνια περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά του τείχη. Πρόκειται για ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής, με ρωμαϊκές, μεσαιωνικές και αναγεννησιακές επιρροές. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες εποχές. Περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο Placa-Stradum, και θαυμάστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως το Φραγκισκανό μοναστήρι, τμήμα του οποίου λειτουργεί και ως μουσείο, το Παλάτι του Κυβερνήτη στην κεντρική πλατεία Lonza, τον Πύργο του Ρολογιού, την Εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, τον Καθεδρικό Ναό της Ανάληψης της Παρθένου, το μοναστήρι των  Δομινικανών. Χρόνου δοθέντος, πάρτε το τελεφερίκ μέχρι την κορυφή του λόφου Srd και απολαύστε την ομορφότερη θέα προς την πόλη και τα περίχωρά της.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία 00:00 02:30

Το γραφικό Ντουμπρόβνικ, που επάξια χαρακτηρίζεται ως «το κόσμημα της Αδριατικής», φυλάσσεται για περισσότερα από 1000 χρόνια περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά του τείχη. Πρόκειται για ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής, με ρωμαϊκές, μεσαιωνικές και αναγεννησιακές επιρροές. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες εποχές. Περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο Placa-Stradum, και θαυμάστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως το Φραγκισκανό μοναστήρι, τμήμα του οποίου λειτουργεί και ως μουσείο, το Παλάτι του Κυβερνήτη στην κεντρική πλατεία Lonza, τον Πύργο του Ρολογιού, την Εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, τον Καθεδρικό Ναό της Ανάληψης της Παρθένου, το μοναστήρι των  Δομινικανών. Χρόνου δοθέντος, πάρτε το τελεφερίκ μέχρι την κορυφή του λόφου Srd και απολαύστε την ομορφότερη θέα προς την πόλη και τα περίχωρά της.

Κότορ, Μαυροβούνιο 08:00 17:00

Το Κότορ βρίσκεται σε έναν από τους πιο όμορφους θαλάσσιους κόλπους του Μαυροβούνιου και της Μεσογείου, που θυμίζει φιόρδ. Το παλιό λιμάνι είναι περιτειχισμένο με εντυπωσιακό και καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό τείχος, ενώ το ιστορικό κέντρο φιλοξενεί πολλά μνημεία και κτίρια μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, χαρίζοντάς του μια θέση στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Ο περίπατος στα στενά καλντερίμια θα σας θυμίσει παραμυθένιο τόπο, καθώς θα ανακαλύπτετε πέτρινες επαύλεις, μικρές πλατείες και χαμηλά σπίτια με κόκκινα κεραμίδια και ανθισμένα μπαλκόνια.

Μπάρι, Ιταλία 08:00 17:00

Το Μπάρι, πρωτεύουσα της Απουλίας, είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός και εμπορικό λιμάνι στις ακτές της Αδριατικής. Αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών και συνδυάζει το ιστορικό με το σύγχρονο προφίλ με τρόπο αρμονικό. Έτσι, από τη μια θα δείτε τα εντυπωσιακά τείχη και τα στενά σοκάκια της μεσαιωνικής πόλης (Μπαριβέκια, ή Παλιό Μπάρι), από την άλλη, το μοντέρνο τμήμα του 19ου αι. που έχει δεχθεί πολλές αλλαγές στο πέρασμα των καιρών. Περπατώντας στο ιστορικό κέντρο, θα θαυμάσετε αρχιτεκτονικά αριστουργήματα από το πέρασμα Ρωμαίων, Βυζαντινών, Νορμανδών και Σουάβων. Θα θαυμάσετε το Καστέλο Σβέβο (Σουηβικό Κάστρο), τη Βασιλική του Aγίου Nικολάου, τον Καθεδρικό, αφιερωμένο στον Αγιο Σαβίνο της Κανόσα (Σαν Σαμπίνο) και το Θέατρο Πετρουτσέλι (1903), μία από τις μεγαλοπρεπέστερες όπερες της Ιταλίας. Από το λιμάνι του Μπάρι έχουμε τη δυνατότητα μετά από διαδρομή μίας ώρας να βρεθούμε στο γραφικό Alberobello, γνωστό και σαν η «πρωτεύουσα των τρούλων», εξαιτίας των παραμυθένιων τρούλων του 15ου αι. που κοσμούν τα περισσότερα κτίρια της πόλης, που έχει επάξια ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Κέρκυρα, Ελλάδα 08:00 17:00

Το εντυπωσιακό φρούριο της Κέρκυρας μας καλωσορίζει επιβλητικό στο πανέμορφο, ίσως και πιο γνωστό, νησί του Ιονίου. Χαθείτε στα στενά της παλιάς πόλης, περιπλανηθείτε στο Παλιό Ενετικό Φρούριο ή κατευθυνθείτε προς το βορρά, με τις εντυπωσιακές παραλίες. Εμφανή είναι τα ίχνη των αυτοκρατοριών που πέρασαν από εδώ, κληροδοτώντας μοναδικούς αρχιτεκτονικούς θησαυρούς στο καταπράσσινο νησί που αγκαλιάζεται από σμαραγδένια νερά και χρυσές αμμουδιές. Απολαύστε το γραφικό τοπίο, γεμάτο με πεύκα, κυπαρίσσια, λεμονιές, πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα και τραβήξτε προς το όρος Παντοκράτωρ, για να απολαύσετε μια απλά καταπληκτική πανοραμική θέα.

Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία), Ελλάδα 08:00 14:00

Το Κατάκολο βρίσκεται στις νοτιοδυτικές ακτές της Πελοποννήσου και στα δυτικά βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Αποτελεί το ορμητήριό μας για την εκδρομή στην αρχαία Ολυμπία, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου και γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στον ιερό θρησκευτικό χώρο γίνονταν αθλητικοί αγώνες αφιερωμένοι στον Δία, κατά την διάρκεια των οποίων κατέπαυαν οι εχθροπραξίες. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το Βουλευτήριο, τον Ναό του Δία όπως και το αρχαίο στάδιο, να περπατήσουν στη σύγχρονη Ολυμπία και να κάνουν αγορές στα τοπικά καταστήματα ή να επισκεφτούν το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πειραιάς, Ελλάδα 07:00 -

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Celestyal Journey

Εσωτερική κατηγορίας ΙΑ

Παροχές
17τμ

Εσωτερική κατηγορίας IC

Παροχές
17τμ

Grand Dream Σουίτα με μπαλκόνι κατηγορίας SG

Παροχές
35τμ

Junior Dream Σουίτα με μπαλκόνι κατηγορίας SJA

Παροχές
21τμ

Junior Dream Σουίτα με μπαλκόνι κατηγορίας SJB

Παροχές
21τμ

Junior Dream Σουίτα με μπαλκόνι κατηγορίας SJC

Παροχές
21τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας ΧΒ

Παροχές
19τμ

Εξωτερική με παράθυρο με περιορισμένη θέα κατηγορίας ΧΒΟ

Παροχές
19τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας XC

Παροχές
19τμ

Εξωτερική με παράθυρο κατηγορίας XD

Παροχές
19τμ

Εσωτερική κατηγορίας ΙΒ

Παροχές
17τμ

The Stargazer Σουίτα με μπαλκόνι κατηγορίας SP

Παροχές
88τμ

Εξωτερική με φινιστρίνι κατηγορίας ΧΑ

Παροχές
19τμ

XC

Παροχές
τμ

Celestyal Journey

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνιση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
1994 2023 55,819.00 τ. 219.00 μ. 31.00 μ. 1,258 602 - 22.00