Καλεστε μας
7
ΝΥΧΤΕΣ

Σαν Ντιέγκο, Κάμπο σαν Λούκας, Μαζατλάν, Πουέρτο Βαγιάρτα, Σαν Ντιέγκο

Σαν Ντιέγκο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

06 Απριλίου 2019

ΑΠΟ
545
78/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

 • Σαν Ντιέγκο , Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
 • Κάμπο σαν Λούκας , Μεξικό
 • Μαζατλάν , Μεξικό
 • Πουέρτο Βαγιάρτα , Μεξικό
 • Σαν Ντιέγκο , Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
 • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), καφές, τσάι, νερό και παγωμένο τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων και κάποιοι χυμοί στο πρωινό.
 • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
 • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
 • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
 • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
 • Η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται)
 • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου
 • Φιλοδωρήματα
 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
 • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Χρέωση παροχής υπηρεσιών

Το προτεινόμενο ποσό για τις Σουίτες είναι 15,00$ δολάρια Αμερικής ανά άτομο (ηλικίας από 3 ετών και άνω), ενώ για όλες τις άλλες κατηγορίες είναι 13,50$ δολάρια Αμερικής ανά άτομο (ηλικίας από 3 ετών και άνω), ανά ημέρα. Σύμφωνα με την διεθνή πρακτική το αναλογούν ποσό θα χρεωθεί αυτομάτως στους λογαριασμούς των επιβατών επί του πλοίου. Οι πελάτες μπορούν να αναπροσαρμόσουν το ποσό αυτό (αν το επιθυμούν και εφόσον δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες) ακολουθώντας τη διαδικασία που θα τους υποδείξει το προσωπικό στη ρεσεψιόν του πλοίου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
 • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
 • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.
 • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση έως και 75 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 75 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
 • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
 • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πολιτική Ακυρωτικών

Για τις κρουαζιέρες Γύρος του Κόσμου, Μεγάλα Ταξίδια ή κάποια κομμάτια των κρουαζιέρων αυτών:

120-91 ημέρες πριν την αναχώρηση: το ποσό της προκαταβολής
90-76 ημέρες πριν την αναχώρηση: 60% ακυρωτικά επί του συνόλου
75-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Για κρουαζιέρες στην Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Υπερατλαντικά Ευρώπης (30 ημέρες ή περισσότερες), Χαβάη, Ταϊτή & Νήσοι Μαρκέζας  (28 ημέρες ή περισσότερες), Εορταστικές κρουαζιέρες,  ms Prinsedam/Ευρώπη, Νότιος Αμερική, Ανταρκτική & Αμαζόνιος και Νότιος Ειρηνικός

90-64 ημέρες  πριν την αναχώρηση: Κρατείται η προκαταβολή
63-43 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
42-22 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
21-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Για κρουαζιέρες στην Αλάσκα, (με συνδυασμό διαμονής ή χωρίς), Βερμούδα, Καναδάς & Νέα Αγγλία, Καραϊβική (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες), Ευρώπη (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες, τα υπερατλαντικά 30 ημερών ή περισσοτέρων και οι κρουαζιέρες του ms Prinsedam), Χαβάη (27 ημέρες ή λιγότερες), Μεξικανική Ριβιέρα (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες), Κανάλι Παναμά (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες)

75-57 ημέρες  πριν την αναχώρηση: Κρατείται η προκαταβολή
56-29 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
28-16 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
15-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σαν Ντιέγκο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - 17:00

Το Σαν Ντιέγκο είναι μια τεράστια παραθαλάσσια πόλη στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη Νότια Καλιφόρνια. Η πόλη βρίσκεται βόρεια των συνόρων με το Μεξικό, απέναντι από την Τιχουάνα. Το Σαν Ντιέγκο είναι ένα απίστευτο μέρος για να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του έτους, λόγω του ήπιου μεσογειακού κλίματος. Το τοπίο της πόλης διαμορφώνεται από φαράγγια, επίπεδες εκτάσεις και λόφους. Η Παλιά Πόλη βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Κάμπο σαν Λούκας, Μεξικό 10:00 18:00

To Κάμπο Σαν Λούκας βρίσκεται στη Μπάχα Καλιφόρνια και συγκαταλέγεται στα 5 δημοφιλέστερα θέρετρα του Μεξικού. Η Παλιά Πόλη San Jose del Cabo, ξεπερνά σε ομορφιά την πόλη του Μεξικού. Το παράκτιο μέτωπο στολίζεται με όμορφες παραλίες, όπως η παραλία των Εραστών, η Playa Medano (η δημοφιλέστερη μήκους 3,2 χλμ.), η Chileno και Las Playitas, οι τελευταίες μια σειρά από μικρούς, γραφικούς και ήσυχους όρμους. To Land’s End είναι αναμφίβολα το διασημότερο αξιοθέατο της περιοχής. Κάντε μια εκδρομή με πλοιάριο (panga) μέχρι την Αψίδα (Εl Arco), έναν ιδιαίτερο γεωμορφολογικό σχηματισμό βράχων στο νότιο άκρο του ακρωτηρίου, εκεί που ο Ειρηνικός συναντά τη Θάλασσα το Κορτέζ. 

Μαζατλάν, Μεξικό 08:00 18:00

H κοσμοπολίτικη παραλιακή πόλη του δυτικού Μεξικού χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό καιρό και μαγευτικές παραλίες. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα μικρά μουσεία ή να ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς στα τοπικά καταστήματα. Αφήστε πίσω σας τη Χρυσή Ζώνη, τον παραδοσιακό παιδότοπο των πλουσίων και ανεβείτε στο ιστορικό κέντρο, για να ανακαλύψετε την παλιά πόλη, με τον Καθεδρικό Ναό της Αμμώμου Συλλήψεως, τη Δημοτική Αγορά, το εντυπωσιακό Θέατρο Ángela Peralta, την Πλατεία Ματσάδο, γεμάτη γκαλερί, καφέ, εστιατόρια. Αφού κάνετε τις αγορές σας, συνεχίστε στην εξέδρα απ' όπου οι κολυμβητές που πηδούν από 45 πόδια ύψος στη θάλασσα, ανάμεσα από απότομα βράχια... Δυτικά του κέντρου θα βρείτε την όμορφη παραλία Όλας Άλτας. Περπατήστε στον παραλιακό πεζόδρομο και θα μεταφερθείτε νοερά στην εποχή του '50. Μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε γευστικές γαρίδες, με σκόρδο ή λεμόνι, σπεσιαλιτέ της περιοχής. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το θαλάσσιο πάρκο & Ενυδρείο, από τα μεγαλύτερα του Μεξικό, με περισσότερα από 200 είδη ψαριών και θαλάσσιων ειδών, να ανεβείτε στον 2ο- μετά του Γιβραλτάρ- ψηλότερο φάρο στον κόσμο, για να απολαύσετε την πανοραμική θέα.

Πουέρτο Βαγιάρτα, Μεξικό 08:00 23:00

Στριμωγμένο μεταξύ του Κόλπου Μπαντέρας και της Σιέρα Μάδρε, το Πουέρτο Βαγιάρτα μπορεί να μην είναι πλέον το καλά κρυμμένο μυστικό των καλλιτεχνών, συγγραφέων και διασημοτήτων του Χόλιγουντ που το ανακάλυψαν στις αρχές της δεκαετίας του '60, αλλά διατηρεί την αύρα ενός ψαράδικου οικισμού.

Η παλιά πόλη, Βιέχο Βαγιάρτα, είναι ένα μίγμα από κτίρια με κόκκινες πλίνθους, λιθόστρωτα, όμορφα καταστήματα και πολύβουες υπαίθριες αγορές. Περιπλανηθείτε στη συνοικία Γκρίνκο Γουόλχ, που θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου, επισκεφθείτε τις παραλίες Μισμαλόγια και Κόντσας Τσίνα και για μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης, επιλέξτε την ενδοχώρα, τα απότομα φαράγγια και τις ανεπανάληπτες ζούγκλες των όρεων.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Σαν Ντιέγκο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 07:00 -

Το Σαν Ντιέγκο είναι μια τεράστια παραθαλάσσια πόλη στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη Νότια Καλιφόρνια. Η πόλη βρίσκεται βόρεια των συνόρων με το Μεξικό, απέναντι από την Τιχουάνα. Το Σαν Ντιέγκο είναι ένα απίστευτο μέρος για να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του έτους, λόγω του ήπιου μεσογειακού κλίματος. Το τοπίο της πόλης διαμορφώνεται από φαράγγια, επίπεδες εκτάσεις και λόφους. Η Παλιά Πόλη βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Οι επισκέπτες του Eurodam θα μπορούν να περιγράφουν και να μοιράζονται κάθε στιγμή τους μέσω του Εικόνικού εργαστηρίου της Windows®. Θα μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασίας με το America’s Test Kitchen και να εξερευνήσουν τα θαύματα της φύσης μέσω δραστηριωτήτων χάρη στο BBC Earth.

Το Club HAL® παρέχει μεγάλη ποικιλία σε νεανικές και παιδικές δραστηριότητες ηλικιών 3 έως 17 με την επίβλεψη του έμπιστου προσωπικού της Holland America Line.

Όσο θα βρίσκεστε στο πλοίο επιλέξτε απο μια μεγάλη ποικιλία δραστηριότητων που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες σας τις έννοιες στο σπίτι. Απολάυστε το σπά και όλες τις παροχές που σας προσφέρει με ειδικές θεραπίες, θερμενόμενη πισίνα και άλλες πολλές επιλογές.το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα σε όργανα καθώς και μαθήματα Yoga, Pilates και άλλα. Πάνω στο πλοίο υπάρχουν δύο πισίνες εξωτερικές, γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ.

Στις υπηρεσίες σας

Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό θα βρίσκετε στις υπηρεσίες σας όποτε εσείς το χρειαστείτε. Σας εγγυάται εύκολη επιβίβαση, συνεχής εξυπηρέτηση με τις καλύτερες προδιαγραφές ειδικά σχεδιασμένες για εσάς.


Ο δικός σας παράδεισος σας περιμένει

Η καμπίνα σας είναι ένας ευρύχωρος παράδεισος σχεδιασμένος ειδικά για εσάς περιλαμβάνοντας όλες τις ανέσεις .
Πολυτελείς καμπίνες, με κρεβάτια Mariner’s dream bed καθώς και πλήρως εξοπλισμένες με 100% Αιγυπτιακές βαμβακερές πετσέτες, δωρεάν φρούτα κατά την άφιξη σας στην καμπίνα και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Η βραβευμένη ομάδα των σεφ

Σας παρουσιάζουμε μίας από τις καλύτερες ομάδες των σεφ της Holland America που θα σας εντυπωσιάσει μια μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα πιάτα. Απολαύστε μοναδικά πιάτα σε πολυτελείς εστιατόρια φτιαγμένα ειδικά για εσάς .Γνωρίστε κάποιους από τους πολυτάλαντους σέφ Rudi Sodamin, Chairman , David Bruke , Jacques Torres, Elizabeth Falkner και πολλοί ακόμα

Καμπίνες
 • Εσωτερικές καμπίνες
 • Εξωτερικές καμπίνες
 • Καμπίνες με μπαλκόνι
 • Σουίτες Signature
 • Σουίτες Neptune
 • Σουίτες Pinnacle
Εστιατόρια & Bar
 • Pinnacle Grill εστιατόριο
 • The dining room εστιατόριο
 • Master Chef's Table pop up εστιατόριο (διαθέσιμο σε κρουαζιέρες πάνω απο 9 ημέρες)
 • Canaletto
 • Tamarind
 • Sel de Mer pop up
 • Lido Market
 • Dive in
 • New York Pizza εστιατόριο
Ευεξία & Σπορ
 • Greenhouse σπά & σαλόνι ομορφιάς
 • 2 πισίνες
 • Γυμναστήριο
 • Γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ
Διασκέδαση
 • America's Test Kitchen
 • BBC Earth Experiences
 • Digital Workshop powered by Windows
 • EXC: Explorations Central (coming in 2018)
 • Club HAL and The Loft
 • Two swimming pools
 • Γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ
 • Καταστήματα Holland America Line
 • Καζίνο
 • Ταινίες στο θέατρο Wajang Theatre

ms Eurodam

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Επιβατών
 • Αίθριο Atrium
 • Κεντρικό Μπαρ
 • Γραφείο κρατήσεων μελλοντικλων Κρουαζιερών
 • Εκδρομές
 • Κεντρική Σκηνή- Θέατρο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας J
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας E
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας DD
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας D
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας C
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας F

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Κάτω Τραπεζαρία
 • Βασιλικό Δωμάτιο
 • Κεντρική Σκηνή, Lincoln
 • Explorer's Μπαρ
 • ΄Εκθεση Τέχνης
 • Pinnacle Μπαρ
 • Θεματικό Εστιατόριο Pinnacle Grill
 • Αίθριο Atrium
 • Κέντρο Τεχνών Queen's Lounge & Culinary Arts
 • Μπαρ Έκθεσης
 • Καζίνο
 • Εξώστες Κυρίως Σκηνής

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Άνω Τραπεζαρία
 • Κατάστημα
 • Έκθεση Φωτογραφίας
 • Μπαρ Ωκεανός
 • Αίθριο Atrium
 • Καταστήματα Holland America
 • Κατάστημα Πολυτελών Ειδών Merabella
 • Αίθουσα Προβολής
 • Εξώστες Κυρίως Σκηνής

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εσωτερικές, κατηγορίας N
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας HH
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας G
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας H
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας VA
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας VF
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας VE
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας VH

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας V
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SS
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SY

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας F
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας V
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VD
 • Σουίτα, κατηγορίας Aurea SB
 • Σουίτα, κατηγορίας Aurea SZ
 • Σουίτα, κατηγορίας Aurea SY
 • Σουίτα, κατηγορίας Aurea SC
 • Σουίτα, κατηγορίας Aurea SS

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας M
 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VE
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VD
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SY
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SA
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας PS

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Σαλόνι Neptune

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας ΜΜ
 • Εσωτερικές, κατηγορίας Ι
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VF
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VE
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VA
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Sea View Πισίνα
 • Πιτσαρία New York
 • Sea View Μπαρ
 • Κατάστημα Lido
 • Εστιατόριο Canaletto
 • Lido Μπαρ
 • Πισίνα Lido
 • Πισίνα Hydro
 • Κέντρο Αισθητικής και Αναζωογόνησης
 • Γυμναστήριο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας ΙQ
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας CQ
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VQ
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SU

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Θόλος
 • Club HAL

ΚΟΙΝΟΧΡΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Γήπεδο Μπάσκετ
 • Γήπεδο Βόλει
 • Εστιατόριο Tamarind
 • Μπαρ Tmarind
 • Καφετέρια Explorations

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VT

Σουίτα Signature - SZ

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι

 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Ποικιλία σε μαξιλάρια
 • Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
 • Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
 • Λουλούδια

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VQ

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VT

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - V

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VA

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VB

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VC

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VD

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VE

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VF

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VH

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

• Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
• Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
• 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
• 5 X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
• Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
• Φρούτα κατόπιν ζήτησης
• Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - C

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

*Μερικές καμπίνες κατηγορίας C μπορεί να έχουν περιορισμένη θέα

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - D

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

*Μερικές καμπίνες κατηγορίας D μπορεί να έχουν περιορισμένη θέα

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - DD

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

*Μερικές καμπίνες κατηγορίας DD μπορεί να έχουν περιορισμένη θέα

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με φινιστρίνι - E

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με φινιστρίνι - F

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με φινιστρίνι - G

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με φινιστρίνι - H

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο χωρίς θέα - HH

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - I

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - J

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - K

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - L

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - Μ

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - ΜΜ

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - Ν

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο Σπά - CQ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα Σπά - IQ

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Σουίτα Pinnacle - PS

Οι σουίτες Pinnacle έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, τραπεζαρία, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα με υδρομασάζ, φούρνο μικροκυμάτων, στερεοφωνικό, μίνι μπάρ και ψυγείο.

• Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
• Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
• Νέα προϊόντα σειρά Elemis για το μπάνιο
• Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσo

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
50τμ

Σουίτα Neptune - SB

Οι σουίτες Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

• Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
• Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
• Νέα προϊόντα σειρά Elemis για το μπάνιο
• Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
• Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
• Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
• Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
• Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
• Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
• Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Signature - SY

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι

• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
• Ποικιλία σε μαξιλάρια
• Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
• Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
• Λουλούδια

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

Σουίτα Neptune - SA

Οι σουίτες Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

• Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
• Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
• Νέα προϊόντα σειρά Elemis για το μπάνιο
• Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
• Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
• Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
• Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
• Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
• Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
• Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Neptune - SC

Οι σουίτες Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

• Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
• Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
• Νέα προϊόντα σειρά Elemis για το μπάνιο
• Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
• Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
• Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
• Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
• Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
• Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
• Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Signature - SS

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι

• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
• Ποικιλία σε μαξιλάρια
• Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
• Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
• Λουλούδια

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

Σουίτα Signature - SU

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι

• Νέα προϊόντα μπάνιου
• Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
• Ποικιλία σε μαξιλάρια
• Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
• Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
• Λουλούδια

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

ms Eurodam

Το κρουαζιερόπλοιο της Holland America Line’s ms Eurodam είναι το πρώτο της τάξης Signature-class. Έχει εντυπωσιάσει όλους όσους ταξίδεψαν μαζί του απο την πρώτη μέρα. Ανακαινίστηκε πρόσφατα παρέχοντας ακόμη πιο ευρύχωρα σαλόνια, εστιατόρια, χώρους για παραστάσεις καθώς και νέες σουίτες. Πλέον οι επισκέπτες θα απολαμβάνονουν και θα διασκεδάζουν άκομη περισσότερο στην κρουαζιέρα τους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2008 - 86.27 τ. 936.00 μ. 105.00 μ. 2,104 929 - 24.00