Καλεστε μας
(+30) 210 32 59 900
7
ΝΥΧΤΕΣ

Φορτ Λότερντεηλ, Γκραντ Τερκ, Σαν Χουάν, Σεντ Τόμας, Μικρό Σαν Σαλβαδόρ, Φορτ Λότερντεηλ

Φορτ Λότερντεηλ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

06 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟ
575
82/ημ

ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

 • Φορτ Λότερντεηλ , Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
 • Γκραντ Τερκ , Δομινικανή Δημοκρατία
 • Σαν Χουάν , Πουέρτο Ρίκο
 • Σεντ Τόμας , Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
 • Μικρό Σαν Σαλβαδόρ , Μπαχάμες
 • Φορτ Λότερντεηλ , Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
 • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), καφές, τσάι, νερό και παγωμένο τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων και κάποιοι χυμοί στο πρωινό.
 • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
 • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
 • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
 • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
 • Η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται)
 • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου
 • Φιλοδωρήματα
 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
 • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Χρέωση παροχής υπηρεσιών

Το προτεινόμενο ποσό για τις Σουίτες είναι 15,00$ δολάρια Αμερικής ανά άτομο (ηλικίας από 3 ετών και άνω), ενώ για όλες τις άλλες κατηγορίες είναι 13,50$ δολάρια Αμερικής ανά άτομο (ηλικίας από 3 ετών και άνω), ανά ημέρα. Σύμφωνα με την διεθνή πρακτική το αναλογούν ποσό θα χρεωθεί αυτομάτως στους λογαριασμούς των επιβατών επί του πλοίου. Οι πελάτες μπορούν να αναπροσαρμόσουν το ποσό αυτό (αν το επιθυμούν και εφόσον δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες) ακολουθώντας τη διαδικασία που θα τους υποδείξει το προσωπικό στη ρεσεψιόν του πλοίου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
 • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
 • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.
 • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση έως και 75 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 75 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
 • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
 • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πολιτική Ακυρωτικών

Για τις κρουαζιέρες Γύρος του Κόσμου, Μεγάλα Ταξίδια ή κάποια κομμάτια των κρουαζιέρων αυτών:

120-91 ημέρες πριν την αναχώρηση: το ποσό της προκαταβολής
90-76 ημέρες πριν την αναχώρηση: 60% ακυρωτικά επί του συνόλου
75-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Για κρουαζιέρες στην Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Υπερατλαντικά Ευρώπης (30 ημέρες ή περισσότερες), Χαβάη, Ταϊτή & Νήσοι Μαρκέζας  (28 ημέρες ή περισσότερες), Εορταστικές κρουαζιέρες,  ms Prinsedam/Ευρώπη, Νότιος Αμερική, Ανταρκτική & Αμαζόνιος και Νότιος Ειρηνικός

74 ή περισσότερες ημέρες  πριν την αναχώρηση: Κρατείται η προκαταβολή
73-43 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
42-22 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
21-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Για κρουαζιέρες στην Αλάσκα, (με συνδυασμό διαμονής ή χωρίς), Βερμούδα, Καναδάς & Νέα Αγγλία, Καραϊβική (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες), Ευρώπη (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες, τα υπερατλαντικά 30 ημερών ή περισσοτέρων και οι κρουαζιέρες του ms Prinsedam), Χαβάη (27 ημέρες ή λιγότερες), Μεξικανική Ριβιέρα (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες), Κανάλι Παναμά (εξαιρούνται οι εορταστικές κρουαζιέρες)

46 ή περισσότερες ημέρες  πριν την αναχώρηση: Κρατείται η προκαταβολή
45-29 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
28-16 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
15-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Φορτ Λότερντεηλ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - 17:00

Βρισκόμαστε 40 χλμ. βόρεια του Μαϊάμι, στο δημοφιλές παραθεριστικό κέντρο της Αμερικής, γνωστό και ως "Βενετία της Αμερικής", καθώς διαθέτει περισσότερα από 300 μίλια πλωτών καναλιών. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια επισκέπτες συρρέουν στην "Πρωτεύουσα του Yachting", που φιλοξενεί τουλάχιστον 40.000 σκάφη νηολογημένα σκάφη, στην διάσημη ομώνυμη μαρίνα. Επιλέξτε έναν περίπατο στο ιστορικό Riverwalk, αγορές στα πολυτελή καταστήματα της Olas Boulevard, κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις, μουσεία, αλλά και εντυπωσιακές δραστηριότητες, όπως πτήση με αερόπλοιο πάνω από 
τα Εθνικό Πάρκο Everglades.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Γκραντ Τερκ, Δομινικανή Δημοκρατία 08:00 15:00

Το Γκραντ Τερκ είναι το κεντρικό νησί των Τερκς και Κάικος και αποτελεί κέντρο για τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια. Είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά σημεία των Τερκς και Κάικος με πολλά κτίρια αποικιακού στυλ και ερείπια. Εδώ βρίσκεται και το Εθνικό Μουσείο των Τερκς και Κάικος.

Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο 13:00 23:00

Το Σαν Χουάν είναι η δεύτερη παλαιότερη πόλη στη Βόρεια και Νότια Αμερική. Τα σπίτια σε χρώματα παστέλ, τα μπαλκόνια με το σφυρήλατο σίδερο, οι πλατείες με σειρές αγαλμάτων και τα στενά μπλε λιθόστρωτα δρομάκια παρουσιάζουν μια φανταχτερή αντίθεση με αυτήν τη σπιρτόζα, σύγχρονη πόλη που σφύζει από δυναμικότητα.

Σεντ Τόμας, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι 08:00 17:00

Το νησί Σεντ Τόμας  είναι μία από τις Παρθένους Νήσους στην Καραϊβική Θάλασσα, με παγκοσμίου φήμης γήπεδο γκολφ, καταπληκτικές παραλίες και εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή. Η Σαρλότ Αμαλί είναι η πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού, κάποτε καταφύγιο για τους πειρατές και σήμερα ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια κατάπλου για κρουαζιερόπλοια στην Καραϊβική. Η πόλη είναι γνωστή για τη δανέζικη αποικιακή αρχιτεκτονική και ιστορία της.

Εν Πλω --

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο!!!

Μικρό Σαν Σαλβαδόρ, Μπαχάμες 08:00 15:00

Το Μικρό Σαν Σαλβαδόρ, γνωστό και ως  Half Moon Cay, είναι ένα από τα 700 περίπου νησιά που αποτελούν το αρχιπέλαγος των  Μπαχάμες. Βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ της Ελευθέρας και της Νήσου Cat. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο ανήκει στην Holland America Line, το οποίο το χρησιμοποιεί ως λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια που λειτουργεί στην περιοχή. Πριν από την ιδιοκτησία της HAL, το Μικρό Σαν Σαλβαδόρ ήταν το ιδιωτικό νησί της νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου Norwegian Cruise Line.

Φορτ Λότερντεηλ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 07:00 -

Βρισκόμαστε 40 χλμ. βόρεια του Μαϊάμι, στο δημοφιλές παραθεριστικό κέντρο της Αμερικής, γνωστό και ως "Βενετία της Αμερικής", καθώς διαθέτει περισσότερα από 300 μίλια πλωτών καναλιών. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια επισκέπτες συρρέουν στην "Πρωτεύουσα του Yachting", που φιλοξενεί τουλάχιστον 40.000 σκάφη νηολογημένα σκάφη, στην διάσημη ομώνυμη μαρίνα. Επιλέξτε έναν περίπατο στο ιστορικό Riverwalk, αγορές στα πολυτελή καταστήματα της Olas Boulevard, κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις, μουσεία, αλλά και εντυπωσιακές δραστηριότητες, όπως πτήση με αερόπλοιο πάνω από 
τα Εθνικό Πάρκο Everglades.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Οι επισκέπτες του nieuw Amsterdam θα μπορούν να περιγράφουν και να μοιράζονται κάθε στιγμή τους μέσω του Εικόνικού εργαστηρίου της Windows®. Θα μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασίας με το America’s Test Kitchen και να εξερευνήσουν τα θαύματα της φύσης μέσω δραστηριωτήτων χάρη στο BBC Earth.

Στην καρδιά του πλοίου βρίσκεται το αίθριο Planeto Astrolabium. Το αξιοθαύμαστο Astrolabe αναδεικνύει αστερισμούς, πλανήτες και άλλα πολλά.

Όσο θα βρίσκεστε στο πλοίο επιλέξτε απο μια μεγάλη ποικιλία δραστηριότητων που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες σας τις έννοιες στο σπίτι. Απολάυστε το σπά και όλες τις παροχές που σας προσφέρει με ειδικές θεραπίες, θερμενόμενη πισίνα και άλλες πολλές επιλογές.το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα σε όργανα καθώς και μαθήματα Yoga, Pilates και άλλα. Πάνω στο πλοίο υπάρχουν δύο πισίνες εξωτερικές, γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ.

Το Club HAL® παρέχει μεγάλη ποικιλία σε νεανικές και παιδικές δραστηριότητες ηλικιών 3 έως 17 με την επίβλεψη του έμπιστου προσωπικού της Holland America Line.

Στις υπηρεσίες σας

Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό  θα βρίσκετε στις υπηρεσίες σας όποτε εσείς το χρειαστείτε. Σας εγγυάται εύκολη επιβίβαση, συνεχής εξυπηρέτηση με τις καλύτερες προδιαγραφές ειδικά σχεδιασμένες για εσάς.

Ο δικός σας παράδεισος σας περιμένει

Η καμπίνα σας είναι ένας ευρύχωρος παράδεισος σχεδιασμένος ειδικά για εσάς περιλαμβάνοντας όλες τις ανέσεις .

Πολυτελείς καμπίνες, με κρεβάτια  Mariners dream bed καθώς και πλήρως εξοπλισμένες με 100% Αιγυπτιακές βαμβακερές πετσέτες, δωρεάν φρούτα κατά την άφιξη σας στην καμπίνα και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Η βραβευμένη ομάδα των σεφ

Σας παρουσιάζουμε μίας από τις καλύτερες ομάδες των σεφ της Holland America που θα σας εντυπωσιάσει μια μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα πιάτα. Απολαύστε μοναδικά πιάτα σε πολυτελείς εστιατόρια φτιαγμένα ειδικά για εσάς .Γνωρίστε κάποιους από τους πολυτάλαντους σέφ  Rudi Sodamin, Chairman , David Bruke , Jacques Torres, Elizabeth Falkner και πολλοί ακόμα.

Καμπίνες
 • Εσωτερικές καμπίνες
 • Εξωτερικές καμπίνες
 • Καμπίνες με μπαλκόνι
 • Σουίτες Signature
 • Σουίτες Neptune
 • Σουίτες Pinnacle
Εστιατόρια & Bar
 • Pinnacle Grill εστιατόριο
 • The dining room εστιατόριο
 • Master Chef's Table pop up εστιατόριο (διαθέσιμο σε κρουαζιέρες πάνω απο 9 ημέρες)
 • Canaletto
 • Tamarind
 • Sel de Mer pop up
 • Lido Market
 • Dive in
 • New York Pizza εστιατόριο
Ευεξία & Σπορ
 • Greenhouse σπά & σαλόνι ομορφιάς
 • 2 πισίνες
 • Γυμναστήριο
 • Γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ
Διασκέδαση
 • America's Test Kitchen
 • BBC Earth Experiences
 • Digital Workshop powered by Windows
 • EXC: Explorations Central (coming in 2018)
 • Club HAL and The Loft
 • Two swimming pools
 • Γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ
 • Καταστήματα Holland America Line
 • Καζίνο
 • Ταινίες στο θέατρο Wajang Theatre

ms Nieuw Amsterdam

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Εξυπηρέτηση Επιβατών
 • Αίθριο Atrium
 • Μπαρ Atrium
 • Γραφείο Εκδρομών
 • Γραφείο Μελλοντικών Κρουαζιέρων
 • Κυρίως Σκηνή

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας J
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας E
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας DD
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας D
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας C
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας F

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Τραπεζαρία
 • Δωμάτιο King's
 • Κεντρική Σκηνή Lincoln
 • Explorer's Μπαρ
 • Έκθεση Τέχνης
 • Pinnacle Μπαρ
 • Θεματικό Εστιατόριο Pinnacle
 • Αίθριο Atrium
 • Σαλόνι Queen's & Κέντρο Τέχνης
 • Gallery Μπαρ
 • Καζίνο
 • Πιάνο Μπαρ
 • Μπαλκόνια Κυρίως Σκηνής

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Άνω Τραπεζαρία
 • Έκθεση Φωτογραφίας
 • Μπαρ Ocean
 • Αίθριο Atrium
 • Καταστήματα Holland America
 • Κατάστημα Ειδών Πολυτελείες Merabella
 • Μπαλκόνια Κυρίως Σκηνής

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εσωτερικές, κατηγορίας N
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας HH
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας G
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας H
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VA
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VF
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VE
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VH
 • Neptune Σουίτα, κατηγορίας SB

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας V
 • Signature Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SS
 • Signature Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SY
 • Neptune Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας K
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας F
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VD
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SY
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SZ
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SC
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SS
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας M
 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εσωτερικές, κατηγορίας I
 • Εσωτερικές, κατηγορίας L
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VB
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VE
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VD
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SY
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SA
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας PS

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας ΜΜ
 • Εσωτερικές, κατηγορίας Ι
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VC
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VF
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VE
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VA
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SB

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Πισίνα με θέα στην θάλασσα
 • Πιτσαρία New York
 • Sea View Μπαρ
 • Καταστήματα Lido
 • Εστιατόριο Canaletto
 • Lido Μπαρ
 • Πισίνα Lido
 • Υδρομασάζ
 • Κέντρο Αισθητικής και Αναζωογόνησης
 • Γυμναστήριο

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Club HAL

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εσωτερικές, κατηγορίας IQ
 • Εξωτερικές με παράθυρο, κατηγορίας CQ
 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VQ
 • Σουίτα με μπαλκόνι, κατηγορίας SQ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • Γήπεδο Μπάσκετ
 • Γήπεδο Βόλλευ
 • Εστιατόριο Tamarind
 • Tamarind Μπαρ
 • Cabana Club
 • Καφετέρια Explorations

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

 • Εξωτερικές με μπαλκόνι, κατηγορίας VQ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VQ

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - V

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι -VA

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι -VB

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VC

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VD

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VE

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VF

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Καμπίνα με μπαλκόνι - VH

2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό, μπανιέρα, ντους, σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι.

 • Με την υπογραφή του Mariner’s Dream™ bed μαζί με Sealy Posturepedic® Euro-Top mattress σας προσφέρουν ειδικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα
 • Πολυτελείς προϊόντα μπάνιου
 • 100% Αιγυπτιακές πετσέτες μπάνιου
 • 5X καθρέφτες και πιστολάκι για στέγνωμα μαλλιών
 • Προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ σειράς Elemis Aromapure
 • Φρούτα κατόπιν ζήτησης
 • Βιβλιοθήκη ταινιών

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
19τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - C

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - D

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - DD

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - E

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - F

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο και περιορισμένη θεα - G

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο χωρίς θέα - H

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο χωρίς θέα - ΗΗ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - J

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - K

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - L

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - M

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - MM

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα - N

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Σουίτα Neptune - SA

Οι σουίτες  Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

 • Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
 • Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Νέα προϊόντα  σειρά Elemis για το μπάνιο
 • Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
 • Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
 • Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
 • Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
 • Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
 • Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Εσωτερική καμπίνα - I

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Σουίτα Signature - SY

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι

Προνόμια Σουίτας Signature 

 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Ποικιλία σε μαξιλάρια
 • Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
 • Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
 • Λουλούδια 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο Σπά - CQ

Οι εξωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Εσωτερική καμπίνα Σπά - IQ

Οι εσωτερικές καμπίνες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μετατρέπονται σε 1 διπλό κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
16τμ

Σουίτα Neptune - SB

Οι σουίτες  Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

Προνόμια Σουίτα Neptune 

 • Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
 • Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Νέα προϊόντα  σειρά Elemis για το μπάνιο
 • Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
 • Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
 • Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
 • Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
 • Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
 • Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Signature - SS

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι.

Προνόμια Σουίτα Signature 

 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Ποικιλία σε μαξιλάρια
 • Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
 • Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
 • Λουλούδια

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

Σουίτα Neptune Σπά - SQ

Οι σουίτες  Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

Προνόμια Σουίτας Neptune Σπά 

 • Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
 • Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Νέα προϊόντα  σειρά Elemis για το μπάνιο
 • Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
 • Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
 • Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
 • Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
 • Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
 • Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Neptune - SC

Οι σουίτες  Neptune έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα μίνι μπάρ και ψυγείο.

Προνόμια Σουίτας Neptune

 • Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
 • Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Νέα προϊόντα  σειρά Elemis για το μπάνιο
 • Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο
 • Χρήση του σαλονιού Neptune Lounge και του προσωπικού
 • Κατόπιν ζήτησης πλύσιμο ρούχων, στέγνωμα και σιδέρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Σερβίρεται σαμπάνια κατά την επιβίβαση στο σαλόνι Neptune Lounge
 • Σερβίρεται ένα μπουκάλι νερό στην καμπίνα σας κατά την άφιξή σας
 • Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση και αποβίβασης σας στα λιμάνια προσέγγισης
 • Προτεραιότητα στα εστιατόρια κατόπιν ζήτηση κράτησης

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
51τμ

Σουίτα Signature - SZ

Οι σουίτες έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε 1 διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλό νιπτήρα, υδρομασάζ, ντους, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα, 1 καναπέ κρεβάτι

Προνόμια Σουίτας Signature

 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Ποικιλία σε μαξιλάρια
 • Μεγάλου μεγέθους πετσέτες
 • Τηλεφωνική υπηρεσία θυρωρού με ένα άγγιγμα
 • Λουλούδια

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
25τμ

Σουίτα Pinnacle - PS

Οι σουίτες Pinnacle έχουν 1 διπλό κρεβάτι, με μπανιέρα και ντους, σαλόνι, τραπεζαρία, 1 καναπέ κρεβάτι , ιδιωτική βεράντα με υδρομασάζ, φούρνο μικροκυμάτων, στερεοφωνικό,  μίνι μπάρ και ψυγείο.

Προνόμια Σουίτας Pinnacle  

 • Νέο Bose® Bluetooth- με Soundlink
 • Νέο ποτό mimosas στο πρωινό
 • Νέα προϊόντα μπάνιου
 • Νέα κιάλια για να βλέπετε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Νέα προϊόντα  σειρά Elemis για το μπάνιο
 • Νέο μηχάνημα καφέ εσπρέσο

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές
50τμ

ms Nieuw Amsterdam

Το δεύτερο πλοίο τάξη Signature-class , ms Nieuw Amsterdam αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια και την ιστορία της Νέας Υόρκης, το ms Amsterdam, με το εκφαμβωτικό εσωτερικό χώρο του και μια συλλογή απο αξιοθαύμαστα έργα τέχνης αξίας πάνω των 3 εκατομμυρίων€, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε αντίκες απο παραδοσιακούς ολλανδούς καλλιτέχνες όπως Andy Warhol, Richard Estes and Roy Lichtenstein.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική Χωρ. Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο Καμπίνων Ταχύτητα
2008 - 86.27 τ. 936.00 μ. 105.00 μ. 86 929 - 24.00